25 november 2016

FC Twente 3e voetbalshirt 2016-2017

FC Twente en Sondico hebben afgelopen week een nieuw 3e shirt voor 2016-2017 gelanceerd. In dit shirt zal FC Twente maar een aantal wedstrijden spelen gedurende dit seizoen. Eerder dit seizoen lanceerde de club in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor al een licht blauw uitshirt. Wanneer het licht blauwe uitshirt qua kleuren teveel lijkt op het uitshirt. Het nieuwe 3e shirt van FC Twente zal voor het eerst gedragen worden in de uitwedstrijd tegen NEC op zaterdag 28 november. We bespreken het design van het nieuwe FC Twente shirt kort hieronder.

Wit FC Twente shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Twente 3e shirt voor 2016-2017 is overwegend wit en bevat verder rode accenten. Deze rode accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de in 1965 ontstane club, zijn terug te vinden in de ronde hals, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band langs de zijkanten van het voetbalshirt. Ook de logo's van kledingsponsor SONDICO en PURE energie op het midden van het voetbalshirt zijn rood. Sondico is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club uit Endschede en heeft Nike vervangen. Ook Pure Energie is sinds dit seizoen hoofdsponsor van de club uit het oosten van het land. De linker borst bevat het logo van de club. Op de achterkant van het shirt komt ook nog eens de stijgerende paard uit het logo van FC Twente terug. Tijdens Eredivisie wedstrijden draagt FC Twente op de rechter mouw het embleem van de Eredivisie. Het nieuwe FC Twente tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode accenten. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie!

Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Twente voetbalshirt voor 2016-2017. Eerder lanceerde de club in samenwerking met SONDICO een nieuw thuisshirt en uitshirt.

Alle nieuwe FC Twente voetbalshirts voor 2016-2017 scoor je in de online shop van Subside Sports! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Fc -twente -3e -shirt -2016-2017