FC Sankt Pauli heeft de uitshirts voor het seizoen 2011/2012 samen met de thuisshirts bekend gemaakt. Uit 500 fans werden via het sociale medium Facebook drie speciale typetjes gecast, welke model stonden voor zowel de nieuwe uitshirts als het thuisshirt van Sankt Pauli voor het seizoen 2011/2012. Zie hieronder het resultaat! Het FC Sankt Pauli uitshirt wordt gekenmerkt door het verticaal zwart/bruin gebaande design. Het uitshirt heeft verder een bruine ronde kraag, waarin de naam van de club een aantal keer staat. Teamkledingsponsor is het merk ''DO YOU FOOTBALL'', waarvan het logo op de rechterborst staat.

Het logo van FC Sankt Pauli staat op de linkerborst van het uitshirt. Hoofdsponsor van de club uit Hamburg is de tv-loterij Ein platz ander sonne. Het logo hiervan staat op het midden van het shirt. Het uittenue van Sankt Pauli wordt verder gecomplementeerd met een bruin broekje en kousen met een horizontaal bruin/zwart gebaand design. Het 3e shirt of 2e uitshirt van Sankt Pauli heeft ook een verticaal gebaand design. Echter bij het derde shirt zijn de banen rood en bruin en worden deze geflankeerd door dunne witte lijntjes. In tegenstelling tot het uitshirt heeft het 3e shirt van Sankt Pauli een bruine V-hals, waarin ook de naam van de club een aantal keer staat. Het derde tenue van Sankt Pauli wordt gecomplementeerd met een rood broekje en horizontaal bruin/rood gebaande kousen.

Check hieronder de uitshirts van de cultclub welke gedurende het seizoen 2011/2012  in de 2e Bundesliga bivakkeert. De Sankt Pauli voetbalshirts kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!