FC Sankt Pauli heeft de thuisshirts voor het seizoen 2011/2012 bekend gemaakt. Uit 500 fans werden via het sociale medium Facebook drie speciale typetjes gecast, welke model stonden voor zowel het nieuwe thuisshirts als de uitshirts van Sankt Pauli voor het seizoen 2011/2012. Zie hieronder het resultaat! Het FC Sankt Pauli thuisshirt wordt traditioneel gekenmerkt door de verticale bruine en witte banen, welke over de voorkant en de mouwen van het shirt lopen. Het shirt heeft verder een polokraagje, waarin de naam van de club een aantal keer staat.

Teamkledingsponsor is het merk ''DO YOU FOOTBALL'', waarvan het logo op de rechterborst staat. Het logo van FC Sankt Pauli staat op de linkerborst van het thuisshirt. Hoofdsponsor van de club uit Hamburg is de tv-loterij Ein platz ander sonne. Het logo hiervan staat op het midden van het shirt.

Check hieronder het shirt van de club welke gedurende het seizoen 2011/2012  in de 2e Bundesliga bivakkeert. Het Sankt Pauli shirt kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!