22 juni 2015

FC Porto uitshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Porto uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor New Balance en de Portugese club. New Balance is vanaf komend seizoen kledingsponsor van FC Porto en heeft het contract van de voorgaande kledingsponsor, Warrior Sports, overgenomen. In het nieuwe uitshirt speelt FC Porto de Portugese Liga en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het nieuwe voetbalshirt van FC Porto heeft een apart design.

FC Porto uittenue 2015-2016

Het FC Porto uitshirt 2015-2016 is overwegend bruin en bevat over de borst een lichter bruine horizontale baan en een licht blauwe horizontale baan. Ook de mouwen worden afgesloten door een brede licht bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten bovendien een subtiele witte lijn. Aan de onderkant van het shirt komen ook weer zes horizontale licht bruine banen terug. Verder bevat het voetbalshirt van FC Porto dunne horizontale pinstripes. Op de foto's van het nieuwe FC Porto uitshirt is nog geen hoofdsponsor te zien, omdat deze nog niet bekend is gemaakt. Zodra deze bekend wordt gemaakt, komt deze op het midden van het voetbalshirt van de Portugese club te staan. Het FC Porto uitshirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Estádio do Dragão en de andere borst is uitgerust met het logo van New Balance. Op de achterkan van het shirt staat net onder de kraag de naam van de Portugese club: ''FC PORTO'''. Het nieuwe FC Porto uittenue wordt gecompleteerd door een bruin voetbalbroekje met daarop de logo's van New Balance en FC Porto. Zowel de shorts als de kousen van het nieuwe FC Porto uittenue bevatten licht blauwe details. Zoals elk tenue van New Balance, is het nieuwe uittenue van FC Porto ook uitgerust met het New Balance KeepDry systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd worden, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Porto uittenue 2015-2016. Eerder deze maand werd het nieuwe FC Porto thuisshirt 2015-2016 al bekend gemaakt.

FC Porto uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe FC Porto uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen voor een bedrag van ongeveer € 70-80,- . Dit voetbalshirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van sterspelers als Martins Indi, Quaresma, Brahimi en Herrera. Check hiernaast direct het overzicht met beschikbare FC Porto producten!

FC-Porto -uitshirt -2015-2016

Detail -fc -porto -uitshirt -2015-2016