18 juni 2015

FC Porto thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Porto thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor New Balance en de Portugese club. New Balance is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van FC Porto en heeft evenals bij Liverpool, Sevilla en Stoke City het contract overgenomen van de voorgaande kledingsponsor Warrior Sports. In het nieuwe voetbalshirt speelt FC Porto de Primeira Liga en Champions League thuiswedstrijden in het Estádio do Dragão gedurende 2015-2016. Eerder lekte het nieuwe thuisshirt van FC Porto al uit via verschillende blogs. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design te worden van het nieuwe voetbalshirt van FC Porto.

FC Porto thuistenue 2015-2016

Het nieuwe FC Porto thuisshirt 2015-2016 bevat dit seizoen brede witte en blauwe banen over het shirt, waarmee het shirt is gebaseerd op de voetbalshirts van het jaar 1922. Destijds had de club voor het eerst brede verticale en witte banen. De voorkant is voorzien van drie verticale blauwe banen en twee verticale witte banen. De mouwen zijn overwegend wit en worden afgesloten door een brede blauwe bies met daaronder een subtiele gouden lijn. Verder is het FC Porto voetbalshirt voorzien van een ronde hals, welke voor de helft een iets donkerder blauwe tint heeft. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant een speciaal design. Hier bevinden zich namelijk dunne horizontale blauwe en witte strepen, welke op het midden onderbroken worden. Aan de bovenkant van de achterkant van het FC Porto thuisshirt staat hoofdsponsor Super Bock. Daarboven staat de naam van de club. De rechter borst is uitgerust met het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de in 1893 opgerichte club. Het nieuwe FC Porto thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met daarop de logo's van New Balance en FC Porto. De kousen bevatten een blauw/wit gestreept design. Check hieronder de foto's van de nieuwe FC Porto voetbalshirts, waarin sterren als Martins Indi, Quaresma, Da Silva, Herrera en Brahimi zullen schitteren.

FC Porto thuisshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe FC Porto voetbalshirts 2015-2016 van New Balance kan je vanaf medio juli 2015 kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief Fan Style printing van verschillende sterren of een bedrukking van een eigen naam en nummer. Check daar ook andere voetbalshirts van Portugese clubs als Sporting Lissabon en Benfica. Of check het overzicht met beschikbare FC Porto producten hiernaast!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

FC-Porto -voetbalshirts -2015-2016


FC Porto Thuisshirt 2015-2016