FC Porto 3e shirt 2019-2020

FC Porto en New Balance hebben na het nieuwe thuisshirt ook het nieuwe 3e shirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt met de leus: ''DRAGONS TOGETHER.'' Het derde tenue wordt dit seizoen gebruikt als alternatief uitshirt in de Portugese Primeira Liga, de beker en in de Champions League. Het shirt wordt met name gebruikt tijdens de uitwedstrijden in Europa of wanneer het thuisshirt van de club teveel lijkt op het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. New Balance is ook verantwoordelijk voor het design van dit nieuwe tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014-2015 kledingsponsor van Os Dragões en blijft dit in ieder geval nog tot 2025.

FC Porto 3e shirt en tenue 2019-2020 | De Kerstboom print

Het nieuwe FC Porto derde tenue voor 2019-2020 heeft een futuristisch design. Hoewel futuristisch, de print op het voetbalshirt heeft wat weg van een flitsende kerstboom. De print is geen verwijzing zijn naar het systeem dat oud FC Porto trainer Co Adriaanse speelde met een aantal van de clubs waar hij trainer was. Bij Porto zwaaide Adriaanse in het seizoen 2005-2006 de scepter. Met de club werd hij ook kampioen. De print is wel een verwijzing naar de mythische draak, welke een belangrijk symbool en de bijnaam is van de club. Deze print bevindt zich in het lichtblauw over de body van het tenue. Verder is het voetbalshirt navy blauw. Het tenue is uitgerust met een ronde hals. De mouwen worden afgesloten door een lichtblauwe bies, waarin opvallende strepen zijn verwerkt. Deze strepen verwijzen naar de strepen van het New Balance logo. Het logo van het sportmerk prijkt op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van Porto. Sponsor MEO staat op het midden van de tenues. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in telecommunicatie prijkt sinds 2011 op de tenues van Porto. De achterkant van het tenue is ook navy blauw en aan de bovenkant prijkt de naam van de club. Het nieuwe FC Porto 3e tenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en de kousen zijn aan de bovenkant donkerblauw en aan de onderkant lichtblauw. Zoals alle tenues van New Balance zijn de nieuwe Porto voetbalshirts weer uitgerust met de NB Dry technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Porto voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Herrera, Brahimi, Pepe, Marega, Telles, Soares, Aboubakar en nog meer sterspelers.

FC Porto 3e shirt kopen

Het nieuwe FC Porto 3e tenue voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 79,95. In deze winkels kun je het tenue van Porto ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook goedkopere t-shirts en hoodies van de club. Directe levering!

Bestel je Porto voetbalshirt in deze SHOP

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of bestel je FC Porto retro shirt in deze winkel!