26 juni 2015

FC Porto 3e shirt 2015-2016

Nadat vorige week al het nieuwe thusishirt en uitshirt van FC Porto zijn gelanceerd, is vandaag ook het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt voor 2015-2016. In dit voetbalshirt zal FC Porto vooral de uitwedstrijden in de Champions League spelen, maar ook een aantal wedstrijden in de Portugese Primeira Liga. Op het nieuwe 3e shirt staat New Balance als kledingsponsor. Het Amerikaanse sportmerk heeft namelijk het contract van de vorige kledingsponsor, Warrior Sports overgenomen. Dit was ook al het geval bij clubs als Liverpool en Sevilla.

FC Porto 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe FC Porto 3e shirt 2015-2016 heeft een vrij simpel design en is uitgerust met turqoise of licht blauwe details. Deze details komen terug in een subtiele lijn aan de onderkant van het voetbalshirt, evenals in een dunne lijn aan de onderkant vand e mouwen. De ronde hals van het nieuwe FC Porto voetbalshirt bevat ook een licht blauwe omlijning. Van de hals naar de mouwen loopt bovendien een subtiele dunne licht blauwe lijn, die ook op de achterkant van het shirt aan de bovenkant terug komt. Het logo van kledingsponsor New Balance versiert de rechter borst en het logo van FC Porto staat op de linker borst. De achterkant van het voetbalshirt bevat de naam van de club. Bovendien staat op de achterkant het embleem van hoofdsponsor SuperBock.Het nieuwe FC Porto uittenue wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten licht blauwe details. Ook hierop staan de logo's van de club en de nieuwe teamkledingsponsor. De kousen hebben ook een combinatie van wit en licht blauw. Naast het nieuwe 3e shirt presenteerden FC Porto en New Balance ook een nieuw keepersshirt. Deze is geheel paars. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Porto 3e shirt, waarin sterren als Martins Indi, Da Silva, Brahimi en Herrera zullen schitteren vanaf 2015-2016. Check ook de vorige week gelanceerde FC Porto thuisshirts en uitshirts.

FC Porto voetbalshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe FC Porto voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten. Check hiernaast het overzicht met beschikbare FC Porto producten!

Porto -uitshirts -2015-2016

FC-Porto -3e -shirt -alternatief -2015-2016