Het nieuwe Benfica uitshirt 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door de Portugese club en kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt de Portugese club de uitwedstrijden in de Portugese Liga en de Champions League gedurende 2015-2016. Benfica is dit seizoen ingedeeld in Champions League poule C en strijdt met Atletico Madrid, Galatasaray en FC Astana om een plaats in de achtste finales van het kampioenenbal. Adidas is kledingsponsor van de Portugese club en Fly Emirates is vanaf dit seizoen de shirtsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio da Luz.

Benfica uittenue 2015-2016

Het nieuwe Benfica uitshirt 2015-2016 is dit seizoen overwegend wit en bevat horizontale banen in twee tinten wit over het shirt. Verder is het nieuwe voetbalshirt van de Benfica uitgerust met rode details, welke afkomstig zijn uit de clubkleuren van de club. De rode accenten komen terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is rood. Het logo van Adidas staat in het rood op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan drie sterren, welke een verwijzing zijn naar de 34 behaalde kampioenschappen van de club. Het nieuwe Benfica uittenue voor 2015-2016 wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met witte details en de kousen van het nieuwe uittenue hebben ook een combinatie van deze kleuren. Check hieronder de foto's van de nieuwe Benfica uitshirts en uittenues, waarin sterren als Gaitan, Taarabt, Salvio en Luisao zullen schitteren gedurende dit seizoen. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van Benfica voor 2015-2016 officieel gelanceerd door Adiads en de Portugese club.

Benfica voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Benfica voetbalshirt 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de online Benfica shop van Unisportstore of in de online Benfica voetbalshop. Laat daar ook je Benfica thuisshirt of uitshirt bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare Benfica producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!Benfica -uitshirt -2015-2016