Het nieuwe thuisshirt van 1. FC Nurnberg is bekend gemaakt door Adidas en de club. In dit nieuwe shirt zal 1. FC Nurnberg de thuiswedstrijden spelen in het Frankenstadion gedurende het seizoen 2011/2012. De voorkant van het nieuwe FC Nurnberg shirt wordt gekenmerkt door een horizontaal gebaand bordeaux/maroon design. De kraag wordt gekenmerkt door het een V-hals, welke overwegend wit is. Ook de Adidas trademark strepen ter hoogte van beide schouders zijn wit. Deze lopen door tot het midden van de mouw. Op de linkerborst staat het logo van 1. FC Nurnberg en op de andere borst het logo van Adidas. Areva, de hoofdsponsor, staat op het midden van het shirt. Mooi detail in de kraag is het geborduurde logo van de stad Nurnberg met daarboven de leus: ''FRANKEN STEHT HINTER SEINEM CLUB.''

Het voetbalbroekje dat bij dit tenue hoort, is geheel zwart en bevat zowel het logo van de club als het logo van Adidas. De onderkant van de FC Nurnberg shorts zijn wit, evenals de drie Adidas trademark strepen aan beide zijkanten van het broekje. Het nieuwe thuistenue is, evenals alle andere tenues van Adidas, uitgerust met de Adidas Climacool Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.

Check hieronder een foto van het nieuwe FC Nürnberg thuisshirt. Het thuisshirt kan je medio juni/juli kopen in deze voetbalshop. Klik hier!