10 september 2018

FC Nantes voetbalshirts 2018-2019

New Balance is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van Nantes FC. De shirts van de Franse club voor 2018-2019 zijn inmiddels ook bekend gemaakt door de club en New Balance. In deze shirts speelt Nantes FC de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France wedstrijden gedurende dit seizoen. Nantes eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Franse competitie en speelt daarom ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Frankrijk. Het Amerikaanse sportmerk New Balance is dit seizoen dus verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Franse club. Hiervoor was Umbro nog kledingsponsor van de club die onder leiding staat van trainer Miguel Cardoso.

FC Nantes thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe FC Nantes thuisshirt voor 2018-2019 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geheel geel en met groene details. Deze details komen terug in de ronde hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in de logo’s van New Balance en de club op de borst. Het embleem van de Franse club betreft een speciaal logo. De club bestaat namelijk dit jaar 75 jaar. In het embleem is een krans verwerkt met het oprichtingsjaar en de tekst: ‘’75 Ans de Passion.’’ Hoofdsponsor van de club is Synergie en het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen.

FC Nantes uitshirt 2018-2019

Het nieuwe FC Nantes uitshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter geheel donker groen met een aantal dunne pinstripes. Verder bevat het shirt zilveren details. De ronde hals is zilver en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen en de logo’s op de voorkant van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de shirts van Nantes uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Sala, Rongier, Santos Silva, Pallois, Evangelista en andere sterspelers.

FC Nantes voetbalshirt bestellen

De nieuwe New Balance voetbalshirts van Nantes FC kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club. Wil je het team toch aanmoedigen? Dan zijn de COPA Football retro shirts van Nantes een perfect alternatief. Deze hebben een prijs van € 59,95 en bestel je exclusief in de onderstaande webwinkel! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Nantes shirt altijd in deze WINKEL!