6 juni 2019

FC Nantes uitshirt 2019-2020

New Balance is druk vandaag. Niet alleen het thuisshirt van FC Porto is vandaag uitgekomen, Ook het nieuwe uitshirt van FC Nantes is vandaag officieel gelanceerd. Afgelopen week werd het thuisshirt van de Franse club gepresenteerd en vandaag is het tijd voor het uitshirt. Sinds 2018 is New Balance de officiële kledingsponsor van de Fransen. Nieuwsgierig naar de details van het nieuwe uitshirt van FC Nantes? Check de details hieronder!

FC Nantes thuis shirt en tenue 2019-2020

Waar het nieuwe thuisshirt van FC Nantes wordt versierd door verschillende groene details, is groen bij het nieuwe uitshirt van FC Nantes juist de basiskleur. New Balance heeft uitgepakt met een gaaf shirt met donker en lichtere tinten groen. Om het shirt net dat beetje extra te geven loopt over de body van het shirt een flitsend golvend patroon. Dit patroon is geïnspireerd door verschillende clubbadges uit het verleden. Eén van deze logo’s is een ongelanceerde badge ontworpen door de zelfde architect als van het Stade de la Beaujoire.  Op het nieuwe uitshirt van Nantes is ook het nieuwe clublogo te zien. Op de linkerkant van de borst prijkt dit nieuwe logo. Deze is wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Amerikaanse kledingsponsor New Balance. De shirtsponsor van Nantes FC is SYNERGIE. Deze is te vinden op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue van Nantes FC wordt compleet gemaakt door een groene broek en groene voetbalkousen. Dit gave tenue van de Franse club is ook uitgerust met de NB Dry Technologie. Deze techniek zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Topspelers die gaan schitteren in dit nieuwe shirt zijn: Touré, Costa, Rongier en Bonschilia.

FC Nantes voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Nantes voetbalshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop van de Franse club. Wil je de club aanmoedigen? Check dan ook het uitgebreide assortiment retro voetbalshirts van de club in de onderstaande shop. Hier scoor je al een shirt vanaf € 29,95. Directe levering!

Bestel je Nantes retro voetbalshirt IN DEZE WEBSHOP