29 juni 2016

FC Nantes uitshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Nantes shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Franse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Nantes de uitwedstrijden in de Ligue 1 en Coupe de Ligue gedurende 2016-2017. FC Nantes eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende veertiende plek. De club waar onder ander ex Ajacied Kolbein Sigthorsson speelde heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro een klassiek uitshirt gelanceerd, welke een ode is aan het stadion van de club. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

FC Nantes uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Nantes shirt voor 2016-2017 is overwegend donker groen en bevat verder gouden accenten. De gouden accenten komen terug aan de binnenkant van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van kledingsponsor Umbro op de rechter borst is goud. Het Engelse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het embleem van FC Nantes in het groen en goud. Dit logo is uitgerust met een gouden krans en boven het logo staat het oprichtingsjaar van de club: 1943. Shirtponsor Synergie versiert het midden van het voetbalshirt van FC Nantes. Bovendien is het nieuwe FC Nantes shirt een ode aan het stadion van de club, het Stade de la Beaujoire. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de coördinaten van het stadion: 47.2556 ° N, 1.5254 ° W. Het nieuwe FC Nantes uittenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met ook gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in een strip aan de onderkant van de broekjes. Ook op de shorts staan de logo's van de club en FC Nantes. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook donker groen en bevatten twee gouden lijnen op het midden. Tussen deze lijnen staan de initialen van de club (FCN) en de dubbele diamant van Umbro. Check hieronder de foto's van het nieuwe uitshirt en tenue waarin spelers als Sightorsson, Adryan, Cana, Bedoya en andere spelers komend seizoen spelen. Check nu ook het nieuwe FC Nantes uitshirt 2016-2017.

FC Nantes voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Nantes shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shop(s). De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je het shirt van Lens ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Franse club. Directe levering!

Koop het nieuwe FC Nantes voetbalshirt binnenkort in deze officiële shop! 

FC-Nantes -uitshirt -2016-2017