13 juli 2016

FC Nantes thuisshirt 2016-2017

FC Nantes en Umbro hebben het nieuwe thuisshirt van de plaatselijk FC officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Nantes de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2016-2017 in het Stade de la Beaujoire. FC Nantes eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek, waardoor het komend seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Frankrijk aanwezig is. Het nieuwe shirt is evenals het nieuwe uitshirt een ode aan het stadion van de club. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt van ''Les Canaris'' hieronder.

FC Nantes thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Nantes thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend geel en is daarnaast uitgerust met groene details. De groene details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, een strip aan de zijkanten van het shirt en de binnenkant van het shirt. Ook het logo van kledingsponsor Umbro op de rechter borst is groen. Het Engelse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de Franse club. Verder bevat het voetbalshirt van ''les Canaris'' een y-vormige hals. De linker borst is voorzien van het logo van de club en hoofdsponsor SYNERGIE versiert het midden van het nieuwe FC Nantes voetbalshirt. De binnenkant van de hals bevat de coördinaten van het stadion van de club: 47.2556 ° N, 1.5254 ° W. Het nieuwe thuistenue van ''de kanaries'' wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene strip. Op de shorts komen ook weer de logo's van de club en UMBRO terug. De kousen zijn geel en bevatten twee groene banen. Tussen deze horizontale groene banen staan de initialen van de club (FCN) en het logo van het Engelse voetbalmerk. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Nantes shirt en tenue voor 2016-2017, waarin spelers als Sightorsson, Adryan, Cana, Bedoya en andere spelers komend seizoen spelen. Check bovendien het nieuwe FC Nantes uitshirt 2016-2017.

FC Nantes voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Nantes thuisshirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shop(s). De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je het shirt van Nantes ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Franse club. Directe levering!

Koop het nieuwe FC Nantes voetbalshirt binnenkort in deze officiële shop! 

Nantes -thuisshirt -2016-2017