28 september 2021

FC Midtjylland voetbalshirts 2021-2022

FC Midtjylland en Nike hebben inmiddels ook de nieuwe FC Midtjylland voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de Deense club de Deense Superligaen, beker en Europese wedstrijden gedurende 2021-2022. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de productie van de FC Midtjylland tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2015.

FC Midtjylland thuisshirt 2021-2022

Het FC Midtjylland thuisshirt 2021-2022 heeft een opvallend design. In eerste instantie heeft het tenue alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het voetbalshirt is namelijk zwart en bevat op de mouwen een speciale print van golven en stippen. Bovendien bevat het thuistenue een ronde hals. Het meest opvallende aan het FC Midtjylland thuistenue zijn de zigzag strepen in het rood op het midden van het tenue. Deze banen zijn verdeeld in dunne, verticale strepen en vormen samen de letter M, welke verwijst naar de naam van de club. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat het logo van de Deense voetbalclub. Het midden van het tenue bevat het logo van sponsor Arbejdernes Landsbank en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor All Finans. Op de achterkant van het tenue staat nog een andere sponsor: Hessel.DK. In de nek op de achterzijde van het FC Midtjylland thuistenue is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1999. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een volledig zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

FC Midtjyland uitshirt 2021-2022

Het FC Midtjylland uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de omgeving van de club en met name de heide. De kleur van de heide is een wezenlijk onderdeel van de streek en staat symbool voor de mentaliteit van de club. Op de heide wordt er hard gewerkt en staat iedereen samen. Het tenue is dit jaar mintgroen en bevat vanaf het midden naar de onderkant van het tenue een design van geometrische vormen. De omlijning van deze ruiten is navy blauw en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat een blauwe swoosh en ook de badge van de Deense club is donkerblauw. Dit betreft een monochrome badge. Het logo is namelijk in stijl van de kleuren van het tenue en heeft niet de gebruikelijke kleurencombinatie. Ook alle sponsorlogo's op het tenue zijn donkerblauw. Op het midden van het tenue staat sponsor Arbedjdernes Landsbak, boven het Nike logo het logo van JBS en op de linkermouw het loog van Al Finans. In de nek op de achterzijde van het tenue is weer het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1999. Het FC Midtjylland uitshirt 2021-2022 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Uiteraard zijn de nieuwe FC Midtjylland tenues, zoals alle Nike voetbalshirts, uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Midtjylland voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cools, Cajuste, Mabil, Sisto, Kaba, Sviatchenko, Dreyer, Dalsgaard, Mabil en nog meer spelers. Deze nieuwe tenues kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Deense club bestellen. Op zoek naar andere voetbalshirts van het nieuwe seizoen? Check het dan in deze winkel! 

FC Midtjylland thuisshirt 2021-2022

FC Midtjylland voetbalshirt 2021-2022

FC Midtjylland uitshirt 2021-2022

FC Midtjylland uitshirt 2021-2022