11 augustus 2016

FC Midtjylland voetbalshirt 2016-2017

Nu van der Vaart bij FC Midtjylland getekend heeft, geven we ook wat aandacht aan het nieuwe voetbalshirt van de Deense club. In dit shirt speelt de in 1999 opgerichte club de wedstrijden in de Deense competitie Superligaen en in de beker gedurende 2016-2017. De club eindigde afgelopen seizoen op een 3e plaats in de competie en speelt haar thuiswedstrijden in de MCH Arena. Nike is de kledingsponsor van de Deense club en heeft in juli het nieuwe thuisshirt van de club gelanceerd. We bespreken het nieuwe shirt hieronder.

Het nieuwe FC Midtjylland thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt roode zwarte en rode verticale banen over het shirt. Naar de bovenkant vervagen de rode banen en lopen deze over in het zwart, zodat de bovenkant van het shirt geheel zwart is. Dit geldt ook voor de v-hals en de mouwen. Hiermee is het nieuwe shirt van de Denen gebaseerd op het Nike Inter Stripe IV template. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het logo van de club. Het logo van de club wordt gekenmerkt door een wolf. De bijnaam van de Deense club is dan ook ''Ulvene'' (Wolven). Onder de swoosh van Nike bevindt zich het logo van subsponsor JBS en hoofdsponsor DET Faglige Hus versiert het midden van het shirt van de Deense club. Het nieuwe tenue van FC Midtjylland wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Nike en de club prijken, evenals het logo van een andere subssponsor: APOLLO. De kousen van het nieuwe FC Midtylland tenue zijn zwart met een rode swoosh van Nike. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues en shirts van FC Midtylland uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts, waarin sterren als Van Der Vaart, Sparv, Dahlin, Poulsen en andere sterren komend seizoen schitteren.

Het nieuwe FC Midtjylland shirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shop voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95. In deze shop kan je het shirt van Midtjylland laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van Van der Vaart! Directe levering gegarandeerd!

Koop het shirt van Midtjylland exclusief in deze STORE! 

Midtjylland -voetbalshirt -2016-2017