FC Midtjylland Champions League voetbalshirts 2020-2021

FC Midtjylland speelt voor het eerst in de historie Champions League en heeft om die reden naast de reguliere Midtjylland voetbalshirts ook speciale tenues gelanceerd waarin het te zien is in de Champions League. In poule D nemen de Denen het dit jaar op tegen Ajax, Atalanta Bergamo en Liverpool. De club heeft zowel een speciaal thuisshirt als een uitshirt voor het miljardenbal gepresenteerd in samenwerking met kledingsponsor Nike.

FC Midtjylland Champions League thuisshirt 2020-2021

Het FC Midtjylland Champions League thuisshirt 2020-2021 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van golven in het zilver. Dit betreft een standaard template van Nike. Bovendien bevat het voetbalshirt over het midden van het tenue twee brede zwarte golven met in het midden een rode band. Dit zijn de clubkleuren van de kampioen van Denemarken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met de officiële clubbadge van FC Midtjylland. Sponsor Arbejdernes Landsbank prijkt op het midden van de tenues. Tijdens de wedstrijden in het grootste toernooi van Europa prijkt op de rechtermouw de zogenaamde Star Ball badge en de linkermouw is uitgerust met de respect badge. Op de achterzijde van het tenue zijn in de nek de initialen van de club verwerkt: FCM Samfund. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals. Het Champions League thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

FC Midtjylland Champions League uitshirt 2020-2021

Nike heeft voor het design van het FC Midtjylland Champions League uitshirt 2020-2021 hetzelfde template gebruikt. Dit voetbalshirt is rood met een design van golven. Ook ter hoogte van de borst van het uitshirt bevinden zich twee zwarte golven met in het midden een rode golf. De logo's van Nike en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en de mouwen zijn ook voorzien van de officiële Champions League badges. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Alle tenues van Nike zijn dit jaar weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Midtjylland Champions League voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sisto, Mabil, Kaba, Sviatchenko, Dreyer, Kraev en andere spelers.

Deze nieuwe tenues kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Deense club bestellen. Op zoek naar andere voetbalshirts van dit seizoen? Check het dan in deze winkel! 

FC Midtjylland voetbalshirts Champions League 2020-2021

Midtjylland voetbalshirts Champions League 2020-2021