13 oktober 2020

FC Midtjylland voetbalshirts 2020-2021

Ajax neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen de Deense club FC Midtylland. Uiteraard mag er dan geen artikel over de FC Midtjylland voetbalshirts 2020-2021 ontbreken. In deze tenues speelt de club van trainer Brian Priske de Deense Superliga wedstrijden en bekerwedstrijden. Voor de Champions League heeft de club ook een speciaal FC Midtjylland Champions League voetbalshirt uitgebracht. In de groepsfase van het toernooi neemt FCM het op tegen Ajax, Liverpool en Atalanta Bergamo. FC Midtjylland speelt haar thuiswedstrijden in de MCH Arena in Herning. Nike is de kledingsponsor van de club en is verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Deense kampioen.

FC Midtjylland thuisshirt 2020-2021

Het FC Midtjylland thuisshirt 2020-2021 is zoals altijd volledig zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale band, welke van de linker schouder naar de rechteronderkant van het tenue loopt. Deze band is verdeeld in dunne rode en zwarte lijnen. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals en bevat aan de onderkant van de mouwen een rode taping. Op de rechterborst prijkt de swoosh van nike in het rood en de andere borst bevat het clublogo van de in 1999 opgerichte club. Sponsor Arbejdernes Landsbank versiert het midden van het tenue en sponsor JBS staat boven de swoosh van Nike. Een andere subsponsor, Hessel.dk, versiert de achterkant van het voetbalshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode accenten.

FC Midtjylland uitshirt en 3e shirt 2020-2021

FC Midtylland draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Dit zijn dezelfde uitshirts als in het seizoen 2019-2020. Het eerste uitshirt van de club is rood en bevat een zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De mouwen zijn voorzien van een flitsende print van dunne lijnen en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. FC Midtjylland heeft ook een 3e shirt. Dit 3e shirt draagt de club in de uitwedstrijd tegen Ajax in de Johan Cruyff Arena. Dit shirt is overwegend navy blauw en bevat een design van dunne, horizontale lijnen over de body van het tenue. De zijkanten van het tenue bevatten een rode taping en bovendien is het shirt uitgerust met een V-hals. Het derde tenue van de Deense club wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn de FC Midtjylland tenues ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog emer afbeeldingen van de nieuwe FC Midtjylland tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sisto, Evander da Silva Ferreira, Mabil, Kaba, Sviatchenko, Kraev, Cajuste en andere spelers. Deze nieuwe tenues kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Deense club bestellen. Op zoek naar andere voetbalshirts van dit seizoen? Check het dan in deze winkel!