16 juli 2015

FC Midtjylland voetbalshirts 2015-2016

Het nieuwe FC Midtjylland thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door de club en de nieuwe kledingsponsor Nike. In deze voetbalshirts speelt FC Midtjylland de wedstrijden in de Deense Superligaen en in de Champions League gedurende het seizoen 2015-2016. FC Midtjylland is afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis van de club kampioen geworden van Denemarken en mag dus komend seizoen strijden in de Champions League. Thuishaven van de club is de MCH Arena, welke plaats biedt aan slechts 12.500 toeschouwers. Vanaf komend seizoen is Nike kledingsponsor van de Deense club. Voor deze periode was het Deense merk Wunderelf kledingsponsor.

FC Midtjylland thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Midtjylland thuisshirt 2015-2016 is zwart en is gebaseerd op het Energy template van Nike. Het shirt wordt verder gekenmerkt door het design van vakjes over het shirt. De linker borst bevat het embleem van de club en de andere borst bevat het logo van Nike. Hoofdsponsor BRF Kredit versiert het midden van het shirt en daarboven staat subsponsor JBS. De achterkant van het shirt bevat een andere subsponsor: HESSEL.DK. Bovendien staat de naam van de club op de achterkant van het shirt. Het nieuwe FC Midtjylland thuisstenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

FC Midtjylland uitshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Midtjylland uitshirt 2015-2016 is zoals elk seizoen overwegend rood en bevat een klassieke polo kraag. Dit shirt is namelijk gebaseerd op het Nike Challenge template. Verder bevat het shirt weinig opmerkelijke details. Het logo van Nike staat op de rechter borst en het logo van de club staat op de andere borst. Hoofdsponsor Jyske Bank versiert het midden van het FC Midtjylland voetbalshirt 2015-2016. Op de achterkant van het shirt staat de naam van de club, evenals het logo van Unicef. Het nieuwe FC Midtjylland uittenue wordt gecompleteerd door een rood short en rode kousen. Check hieronder de foto's van beide voetbalshirts waarin de Deense club tijdens de Champions League strijdt.

FC Midtjylland voetbalshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe FC Midtjylland voetbalshirts 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online FC Midtjylland shop van Unisportstore. Hier kan je ook je FC Midtjylland shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

FC-Midtjylland -voetbalshirts -2015-2016 (1)