Het nieuwe thuistenue van FC Koln voor het seizoen 2013-2014 is officieel gepresenteerd door teamkledingsponsor Erima en de Duitse club. Het design van het nieuwe tenue is geinspireerd door het tenue uit de jaren '80. De meest succesvolle jaren in de geschiedenis van de club uit Duitsland, met als hoogtepunt het winnen van de Duitse beker in 1983. FC Koln speelt tegenwoordig in de tweede divisie van Duitsland. Het nieuwe shirt is ontworpen in samenwerking met de fans van FC Koln.

Het nieuwe thuisshirt is overwegend wit met rode details. Zo heeft het shirt een rode v-hals. Ook sluiten beide mouwen af met een rode band. Ook is op beide mouwen van het shirt het logo van teamkledingsponsor Erima in het rood te zien. Het logo van Erima staat op de rechter borst en op de linker borst het logo van FC Köln. De shirtsponsor staat op de voorkant van het shirt, dat is REWE.

Het short van het nieuwe thuistenue is ook overwegend wit met rode details. Zo is aan beide kanten van het short een rode baan te zien. De sokken van het nieuwe tenue zijn net als het shirt en het short overwegend wit met rode details. De bovenkant van de sok is rood. Op de voorkant van de sokken staat het logo van FC Köln. Op de achterkant van de sokken staat het logo van Erima. Dit tenue kan je vanaf medio juli 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals alle andere voetbalshirts van Duitse clubs. Inclusief officiële printing en 10% korting.

Koop het hier!

FC Koln thuisshirt 2013/2014

FC Koln thuisshirt 2014/2014
FC Koln thuisshirt 2013/2014

FC Koln thuisshirt 2013/2014

Bron foto's:

1 FC Köln