8 juli 2017

FC Köln voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van FC Köln zijn deze week officieel bekend gemaakt door Erima en de Duitse club. In deze nieuwe shirts speelt de club uit Keulen de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden gedurende 2017-2018. FC Köln eindigde afgelopen seizoen op een knappe vijfde plaats in de Eredivisie, waardoor het dit seizoen Europa League speelt. Het Duitse sportmerk Erima is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het RheinEnergieStadion. Het merk verzorgt sinds 2011 de tenues van de club. Naar verluid is dit het laatste seizoen dat de club en kledingsponsor aan elkaar verbonden zijn. Vanaf 2018-2019 heeft de club waarschijnlijk een nieuwe kledingsponsor. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Bundesliga club.

FC  Köln thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van FC Köln is gebaseerd op het shirt dat de club had in de vroege jaren '70. Het shirt wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen en is verder uitgerust met een v-hals. De rode banen bevatten bovendien dunne bordeaux rode strepen aan de onderkant. De mouwen zijn geheel wit. Op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van Erima en de linker borst is uitgerust met het logo van de in 1948 opgerichte club. Hoofdsponsor REWE versiert het midden van het tenue van FC Köln. Verder is de binnen- en achterkant van de kraag uitgerust met de naam en leus van de club: ''1. FC KÖLN – SPÜRBAR ANDERS.'' Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen waarop de logo's van de club en Erima staan.

FC Köln uitshirt 2017-2018

Het nieuwe FC KÖLN uitshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de horizontale rode banen over het shirt. Verder bevat dit shirt een gouden v-hals en deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, Erima en REWE staan op dezelfde plek als op het thusishirt. Verder bevat het uitshirt een aan de onderkant een print van de Dom van Keulen. Ook dit shirt bevat de leus en naam van de club aan de binnenkant en achterkant van de hals. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Grijs FC Köln 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe FC Köln 3e shirt voor 2017-2018 is grijs en wordt gekenmerkt door de flitsende fel gele banen over het gehele shirt. Deze zijn aan de bovenkant bijna niet aanwezig en worden naar de onderkant wat breder. Ook de achterkant van de v-hals bevat fel gele accenten. Het grijze melange uitshirt van FC Köln wordt compleet gemaakt door een fel geel voetbalbroekje en grijze kousen met fel groene details.

FC Köln voetbalshirt kopen

De nieuwe FC Köln voetbalshirts van Erima kan je vanaf medio mid-juli kopen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en voor KIDS € 69,95. In de onderstaande online shops kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Koop de nieuwe FC Köln voetbalshirt in DEZE WINKEL!