De nieuwe FC Köln voetbalshirts voor 2016-2017 zijn inmiddels al even bekend. In deze nieuwe shirts speelt FC Köln de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2016-2017. We bespreken hieronder de drie nieuwe shirts, die FC Köln in samenwerking met kledingsponsor Erima gelanceerd heeft.

FC Köln thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Köln thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend wit en bevat dit jaar subtiele verticale banen over het shirt in twee tinten wit. Verder is het nieuwe FC Köln shirt uitgerust met een v-hals en prijken op de borst de logo's van de club en Erima. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 de kledingsponsor van de club. Hoofdsponsor REWE staat sinds 2007 als shirtsponsor op de shirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het RheinEnergy Stadion. Verder bevat het shirt traditioneel de leus van de club aan de binnenkant van de kraag: 'Spürbar Anders'' (Merkbaar anders). Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. Het nieuwe thuistenue van ''Die Geißböcke'' wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

FC Köln uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Köln uittenue is geheel rood en is gemaakt van een speciaal polyester, waardoor het shirt een vale en vintage look heeft. Hiervoor is gebruik gemaakt van een melange-stof  die het door de bijzondere weeftechniek de optiek geeft van het klassiek katoenen shirt, maar dan met het aangenaam draagcomfort van het sneldrogend functioneel polyester. Dit shirt bevat een ronde hals en de logo's van Erima, de club en REWE staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De trademark tekens van het Duitse sportmerk staan ook op dit shirt op de mouwen. Ook dit shirt bevat aan de binnenkant van de kraag de leus van de club. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

FC Köln 3e shirt en tenue 2016-2017

Daarnaast heeft FC Köln dit seizoen een 3e shirt. Dit shirt is antraciet grijs met een ronde hals en wordt gecompleteerd door een broekje en kousen in dezelfde kleuren. De logo's van de club, Erima en REWE staan ook weer op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt.

Check hieronder de foto's van de nieuwe FC Köln tenues voor 2016-2017. FC Köln heeft inmiddels ook een speciaal carnaval voetbalshirt gelanceerd!

De nieuwe FC Köln shirts koop je vanaf nu in deze SHOP!

Fc -koln -voetbalshirts -2016-2017