29 oktober 2015

FC Köln Carnavalsshirt 2015-2016

Zoals ieder jaar heeft FC Köln in samenwerking met kledingsponsor Erima een speciaal Carnavals voetbalshirt gelanceerd voor 2015-2016. In dit carnavalsshirt speelt FC Köln voor het eerst in de wedstrijd tegen Mainz 05 op 21 november 2015 in het RheinEnergie Stadion. Bovendien speelt de Duitse club in het nieuwe shirt een aantal wedstrijden in de aanloop naar carnaval, welke in 2016 begint op 7 februari. Het carnavalsshirt van FC Köln heeft traditioneel een opvallend design.

FC Köln Carnavalstenue 2015-2016

Het nieuwe FC Köln carnavalsshirt 2015-2016 bevat uiteraard de clubkleuren van de uit Keulen afkomstige club en wordt gekenmerkt door de rode en witte accenten. Ook dit jaar bevat het voetbalshirt een print welke gebaseerd is op de uitrusting van de oudste carnavalsvereniging in Keulen: ''Rote Frunken''. Het nieuwe shirt is evenals de uitrusting van de ''Rote Frunken'' gebaseerd op de outfits van de soldaten uit het Pruisisch militarisme en ook werden gedragen door de soldaten uit Keulen in de achttiende eeuw. Het shirt bevat een print van linten met kwasten en knopen op een rode en witte achtergrond. De mouwen zijn overwegend rood met een witte strip en een witte bies aan de onderkant. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke gevouwen kraag en een kleine v-hals. Onder de v-hals bevindt zich het zogenaamde jabot design, gebaseerd op de jabot of borststrook van overhemden die de carnavalsvereniging van Keulen draagt. De linker borst van het nieuwe shirt bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Erima. Het Duitse sportmerk is sinds 2012-2013 verbonden aan de club. Op het midden van het nieuwe shirt staat het logo van de stad Keulen. De binnenkant van het Carnvalsshirt bevat een speciale tekst: ''Mer stelle alles op der Kopp'' (We zetten alles op z'n kop). De carnvalsoutfit van FC Kölen wordt dit seizoen gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode strip. De kousen van eht nieuwe tenue zijn overwegend zwart en bevatten het logo van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Köln tenue. Deze zomer lanceerden FC Köln en Erima al het nieuwe thuisshirt voor 2015-2016 en het uitshirt. In deze shirts schitteren sterren als Osako, Jojic, Bittencourt en Modeste.

FC Köln voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwste FC Köln voetbalshirt 2015-2016 en ook het Carnavalsshirt voor 2015-2016 kan je vanaf november kopen in de FC Köln shop van Subside Sports. De prijs van het shirt is € 75- € 80,- en kan je ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Ander FC Köln producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Fc -koln -carnavals -voetbalshirt -2015-2016

Fc -koln -carnavalsshirt -2015-2016