13 september 2017

FC Köln 2017-2018 Europa League shirt

FC Köln en Erima hebben vandaag het nieuwe Europa League shirt gelanceerd. In dit shirt speelt FC Köln vooral de thuiswedstrijden in de Europa League. FC Köln neemt het dit seizoen in de groepsfase op tegen Arsenal, Bate Borisov en Rode Ster Belgrado in poule H van de Europa League. Daarnaast speelt de Duitse club in dit nieuwe voetbalshirt een aantal wedstrijden in de competitie gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt is rood met dunne witte strepen en ziet er traditioneel uit. In het midden is er plek gehouden voor de sponsor in dikke witte letters. Check hieronder de details van het nieuwe FC Köln Europa League shirt.

Wil je direct het nieuwe FC Köln Europa League shirt kopen voor kinderen of volwassenen? Scoor dit voetbalshirt van FC Köln in deze online SHOP!

Rode FC Köln Europa League shirt

Het nieuwe Europa League shirt van FC Köln is rood met witte details erin verwerkt. Hiermee heeft het shirt dezelfde kleuren als de kleuren in het logo. De hals van het shirt is in de vorm van een v-hals en wit gemaakt, net als het randje aan de onderkant van de mouwen. Op de borst van het shirt staat het logo van de club en het merk logo van Erima. Op het midden van het shirt staat in dikke witte letters de sponsor REWE geschreven. Aan de onderkant van het shirt zit het ‘watermerk’ van Erima, om aan te tonen dat het shirt een officieel product is. Op de achterkant staat ‘1.FC Köln – Spürbar anders.’ geschreven. Het Europa League shirt van FC Köln wordt afgemaakt met een rood broekje en rode sokken met een enkele witte rand.

Het Duitse merk Erima is sinds 2012 kledingsponsor van FC Köln. Erima ontwerpt en produceert de tenues van FC Köln. Dit nieuwe Europa League shirt is het nieuwst uitgebrachte exemplaar.

FC Köln voetbalshirt kopen

De nieuwe FC Köln voetbalshirts van Erima kan je kopen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. In de onderstaande online shops kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop de nieuwe FC Köln voetbalshirt in DEZE WINKEL!