1 juli 2021

FC Groningen voetbalshirts 2021-2022

FC Groningen en Robey Sportswear hebben vandaag de nieuwe FC Groningen voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd in het Groninger Museum. Robey is vanaf dit seizoen weer de kledingsponsor van de ''Trots van het Noorden.'' Eerder vervulde het Rotterdamse sportmerk deze functie in de periode 1982-1985 en 2015-2017. In de nieuwe tenues speelt de club van trainer Danny Buys de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2021-2022. De club en Robey presenteerden vandaag zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

FC Groningen thuisshirt 2021-2022

De nieuwe FC Groningen voetbalshirts 2021-2022 staan in het teken van het 50 jarig bestaan van de club. FC Groningen werd namelijk op 16 juni 1971 opgericht en kwam voort uit de Groningse voetbalclub GVAV. Het FC Groningen thuisshirt heeft ook dit seizoen weer het traditionele design. Het tenue is wit en bevat twee verticale groene banen over de voorkant van het tenue. Dit seizoen bevat het tenue een ronde hals, waarover de banen van het tenue doorlopen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is groen. Het logo van Robey staat in het goud op de rechterborst en de mouwen en is goud. Hetzelfde geldt voor het logo van de club. Onder de badge van de club prijkt een lauwerkrans met daarin de tekst: ''50 Jaar.'' Sponsor Office Center staat in het zwart op het midden van het tenue en de linker schouder bevat een klavertje vier, wat het trademark teken is van Robey Sportswear. De achterkant van de FC Groningen tenues zijn voorzien van het logo van subsponsor PAYT, waarmee de club het contract voor een jaar verlengd heeft. In de nek op de achterkant van de tenues prijkt het wapen van de stad met de tekst: ''Aln pronkjewail in golden raand.'' Deze zin is afkomstig van het Gronings volkslied. Het FC Groningen thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene en gouden accenten.

FC Groningen uitshirt 2021-2022

Het FC Groningen uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel paars met een donker paarse ronde hals. Ook dit tenue bevat gouden accenten. Alle logo's op het uittenue zijn namelijk goud. De logo's van de club, Robey en de andere sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor het details op de achterzijde van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met gouden logo's. De FC Groningen tenues zijn, evenals alle andere tenues van Robey Sportswear, uitgerust met de BeyDry technologie van Robey. Dit systeem is in de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Robey X FC Groningen voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Robben, Gudmundson, El Messaoudi, Larsen, Dammers, van Hintum en nog meer spelers.

FC Groningen voetbalshirts 2021-2022 bestellen

De nieuwe Robey Sportswear FC Groningen voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van zowel het thuisshirt als uitshirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 54,95. In de fanshop vind je ook de voetbalbroekjes en de kousen, evenals andere FC Groningen merchandising. Directe levering! 

Bestel je Groningen tenue in deze FANSHOP!

FC Groningen thuisshirt 2021-2022

FC Groningen uitshirt 2021-2022