28 juni 2020

FC Groningen voetbalshirts 2020-2021

FC Groningen en kledngsponsor Puma hebben afgelopen weekend de nieuwe FC Groningen voetbalshirts 2020-2021 uitgebracht. In deze tenues speelt het team van Danny Buijs de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden dit seizoen. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt en uitshirt. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de ‘’Trots van het Noorden.’’ Dit contract loopt aan het einde van komend seizoen af.

FC Groningen thuisshirt 2020-2021

Het FC Groningen thuisshirt 2020-2021 heeft het kenmerkende design. Het tenue is overwegend wit met twee brede verticale banen over de voorkant. De groene details komen ook terug in de v-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Puma staat in het wit op de rechterborst en in het groen op de mouwen. De linkerborst bevat het clublogo en op het midden van het tenue staat sponsor Office Centre. Twee andere subsponsoren staan op de achterkant van het tenue: Payt en Allure Energie. Verder bevatten zowel het thuisshirt als uitshirt in de nek op de achterkant een zin uit het volkslied van de stad: ''de wille, vast as stoal.'' Het FC Groningen thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

FC Groningen uitshirt 2020-2021

Het FC Groningen uitshirt is dit seizoen geheel paars zonder opvallende details. De logo’s van de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het voetbalshirt bevat een v-hals. Het uittenue wordt gecompleteerd door een geheel paars voetbalbroekje en paarse kousen.

Ook dit jaar staan de namen van de spelers van FC Groningen weer onder het clublogo en de rugnummers op de achterkant van de voetbalshirts. Alle tenues van Puma bevatten komend seizoen ook weer de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Groningen tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Robben, Itakura, Asoro, Schreck, te Wierik en nog meer sterspelers.

FC Groningen voetbalshirt kopen

De nieuwe FC Groningen voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Eredivisionist. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 59,95 en voor kinderen heeft het tenue een prijs van € 49,95. In deze online winkels kan je het Groningen shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het in DEZE WINKEL! (inclusief bedrukking en goedkope t-shirt)

FC Groningen thuisshirt 2020-2021

FC Groningen uitshirt 2020-2021