FC Groningen voetbalshirts 2019-2020

FC Groningen en kledingsponsor Puma hebben afgelopen weekend de nieuwe tenues voor 2019-2020 officieel gelanceerd op de Open Dag van de plaatselijke FC. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het elftal van Danny Buijs de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Puma weer kledingsponsor van de Eredivisionist. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2017. Destijds tekenden beide partijen een contract voor meerdere seizoenen.

FC Groningen thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee brede verticale, groene banen over de body van het shirt. Deze banen bevatten een all-over print van golven. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals met daaronder een groen v-design. Daarnaast zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met een brede groene band en bevat het voetbalshirt een gevouwen kraag. Op de borst prijken de logo’s van de club en Puma en het logo van de kledingsponsor staat ook op beide mouwen. Op het midden van het shirt staat sponsor OFFICE CENTER. Op de achterkant van het tenue prijkt in de nek de vlag van de stad en in de hals staat de tekst: ‘’TROTS VAN HET NOORDEN.’’ Het tuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met een groene band.

FC Groningen uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het FC Groningen uitshirt voor 2019-2020 bevat dit seizoen dunne groene en zwarte horizontale banen. Naar de onderkant van het tenue vervangen deze banen en is het voetbalshirt zwart. Ook dit tenue bevat een v-design onder de hals en het tenue is bovendien uitgerust met een zwarte, gevouwen kraag. De mouwen zijn voor de helft zwart en voor de helft groen. De logo’s van de club, Puma en Office Center staan op het midden van de tenues. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met groene accenten. Groningen draagt dit seizoen ook een 3e shirt. Dit tenue is geheel paars met een design van golven over het tenue. Het derde tenue van FC Groningen wordt compleet gemaakt door een wit broekje en paars/witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Groningen tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Doan, Itakura, Memisevic, Sierhuis, Warmerdam, Te Wierik, Hrustic, Schreck en nog meer sterspelers.

FC Groningen voetbalshirt kopen

De nieuwe FC Groningen voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf begin augustus scoren in de onderstaande shops. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 69,95. In deze online winkels kan je het Groningen shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare Groningen producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe FC Groningen shirt in DEZE WINKEL! (inclusief bedrukking en goedkope t-shirt)