29 juli 2018

FC Groningen voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe FC Groningen voetbalshirts voor 2018-2019 zijn dit weekend gepresenteerd door de plaatselijke FC en kledingsponsor PUMA. In deze tenues speelt het keurkorps van trainer Danny Buijs de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is PUMA weer verantwoordelijk voor eht design van de nieuwe shirts van de Eredivisionist. Beide partijen hebben sinds het seizoen 2017-2018 een overeenkomst. Deze samenwerking duurt in ieder geval nog tot en met het seizoen 2020-2021. Zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt werden gepresenteerd onder het motto: ''THE BEAT OF GRONINGEN.'' Check hieronder alle details van beide nieuwe tenues.

FC Groningen thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee verticale banen over de body van het shirt. Deze banen worden onderbroken door het logo van hoofdsponsor PAYT op het midden van het shirt. De mouwen van het nieuwe FC Groningen tenue zijn ook wit en worden afgesloten door een groene bies. Verder is het shirt ook uitgerust met een groene v-hals. De rechter borst en de mouwen bevatten het cat logo van Puma en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Aan de bovenkant van de achterkant van het shirt prijkt de vlag van de stad en op de achterkant van het shirt staan ook de logo's van subsponsoren IMAGINE RUN en Bauhaus. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

FC Groningen uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe FC Groningen uitshirt is dit jaar een combinatie van zwart/grijs en groen. De body van het voetbalshirt is zwart en bovendien heeft het shirt licht grijze mouwen. Over de mouwen loopt een groene taping en de mouwen worden ook weer afgesloten door een groene bies. Het uitshirt bevat ook een v-hals en de logo's van Puma, de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van FC Groningen wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en de kousen zijn ook geheel zwart. Op zowel het broekje als op de kousen staan uitingen van de club en PUMA.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook de voetbalshirts van FC Groningen weer uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Doan, Cassierra, Hrustic, Van Weert, Te Wierik, Memisevic en andere sterspelers.

FC Groningen voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt en uitshirt kan je vanaf begin augustus scoren in de onderstaande shops. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 69,95. In deze online winkels kan je het Groningen shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare Groningen producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe FC Groningen shirt in DEZE WINKEL! (inclusief bedrukking en goedkope t-shirt)