23 april 2010

FC Groningen verlengt met shirtsponsor

Bos Incasso zal zijn naam ook de komende drie jaren op het shirt van FC Groningen terugvinden. Beide partijen hebben hun onderlinge sponsorovereenkomst met drie jaren verlengd.

Bos Incasso staat al sinds het seizoen 2003/2004 met haar naam op de achterzijde van het thuisshirt en op de broeken. Het bedrijf hoopt met de deal de landelijke naamsbekendheid verder te vergroten. "Wat ons in het nieuwe contract met name aanspreekt, zijn de mogelijkheden om tezamen met FC Groningen op het maatschappelijk vlak dingen te kunnen organiseren en realiseren", aldus directeur Henk Bos op de clubsite.

 

"Wij hebben diverse constructieve gesprekken gevoerd waarin wij uitvoerig onze ambitieuze plannen hebben toegelicht", reageert manager commerciële zaken Robbert Klaver namens de club. "Bos Incasso heeft daarbij aangegeven partner te willen blijven van FC Groningen, om in gezamenlijkheid met de club de verworven positie van FC Groningen in de Eredivisie te continueren en verder uit te bouwen."

 

Onduidelijk is welk bedrag met de overeenkomst is gemoeid. Zowel Groningen als Bos wenst daar geen uitspraken over te doen. Duidelijk is wel dat het bedrag substantieel hoger is dan in de afgelopen seizoenen.