5 augustus 2015

FC Groningen thuisshirt 2015-2016

Ook het nieuwe FC Groningen thuisshirt voor 2015-2016 is inmiddels officieel gelanceerd door FC Groningen en de nieuwe kledingsponsor Robey. In dit voetbalshirt speelt FC Groningen de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in het Euroborg gedurende het seizoen 2015-2016. FC Groningen heeft afgelopen seizoen de KNVB beker gewonnen, waardoor het dit seizoen uitkomt in de groepsfase van de Europa League. Robey is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van FC Groningen en heeft Masita vervangen.

FC Groningen thuistenue 2015-2016

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt 2015-2016 is overwegend wit en wordt uiteraard gekenmerkt door de twee verticale banen over het shirt. De ene groene baan bevindt zich aan de rechterkant en de andere baan bevindt zich aan de linkerkant. Verder is het FC Groningen thuisshirt uitgerust met een klassieke polo kraag. Hoofdsponsor Essent staat op het midden van het voetbalshirt. Op de rechter schouder en de mouwen staat het logo van Robey. De linker borst bevat het logo van FC Groningen. Verder bevat het nieuwe FC Groningen thuisshirt nog een speciaal detail. Hierop staat namelijk een badge van het wapen van de stad Groningen. De binnenkant van het shirt bevat ook een speciaal detail. Aan de binnenkant van de kraag staat namelijk de leus van de club: ''Trots op het Noorden''. Het nieuwe FC Groningen thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje waarop ook de logo's van de plaatselijke FC en Robey prijken. De kousen van het nieuwe Groningen thuistenue zijn wit met twee subtiele groene lijntjes aan de bovenkant. Verder zijn de kousen uitgerust met een klavertje vier. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Groningen uitshirt, welke gedragen gaat worden door sterren als Rusnak, De Leeuw, Tibbling, Antonia, Hateboer en Hoessen. Tijdens de bekerfinale werd het nieuwe FC Groningen uitshirt 2015-2016 al gepresenteerd.

FC Groningen voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu voor een bedrag van € 64,95 kopen in de online FC Groningen voetbalshop in volwassen maten. Check daar ook het nieuwe uitshirt en de nieuwe FC Groningen trainingskleding.

Geef hieronder je mening over het nieuwe FC Groningen shirt!

FC-Groningen -thuisshirt -2015-2016

Bron: Facebook FC Groningen