FC Emmen voetbalshirts 2021-2022

FC Emmen en kledingsponsor Hummel hebben inmiddels ook de nieuwe FC Emmen voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het elftal van trainer Dick Lukkien de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden in 2021-2022. FC Emmen eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek in de Eredivisie en degradeerde na het spelen van play-offs. Ook dit seizoen is Hummel weer de producent van de FC Emmen tenues. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds de zomer van 2019.

FC Emmen thuisshirt 2021-2022

Het Hummel FC Emmen thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar weer het iconische design. De zijkanten en de mouwen van het voetbalshirt zijn overwegend rood en verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede witte verticale band over het midden van het tenue. Ook de band aan de zijkanten en onderkant van de mouwen zijn wit, alsook de ronde hals. De chevrons van Hummel op de schouders en mouwen zijn ook wit. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de leus van de club: #HIERKOMIKWEG. Het logo van Hummel staat op het midden van de borst. De linkerborst bevat het clublogo en op de rechterborst staat in een sierlijk lettertype de naam van de provincie: DRENTHE. Op het midden van het tenue staat ook dit seizoen weer het logo van EASYTOYS. Het FC Emmen thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne rode band met in het rood de chevrons van Hummel. De kousen zijn wit met aan de bovenkant twee dunne rode strepen en daaronder in het zwart de naam van de club: FC EMMEN.

FC Emmen uitshirt 2021-2022

Het FC Emmen uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de geschiedenis van Emmen en met name aan de werklust van de inwoners van de stad. Het tenue staat geheel in het teken van het wapen van de stad Emmen, welke onder andere een keerploeg en turfsteker bevat. Het tenue tenue is geheel groen en een design van witte vegen. Het tenue bevat een v-hals en de chevrons van Hummel staan op het uittenue aan de zijkanten. Verder staan alle logo's op dezelfde plek als op het thuistenue. In de nek op de achterkant van het tenue staat niet alleen #HIERKOMIKWEG, maar ook het wapen van de stad. De onderkant van de achterkant van het tenue bevat ook een watermerk van de details van de vlag van Drenthe: de watertoren en de zes sterren. Het FC Emmen uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een legergroen voetbalbroekje met witte chevrons. De kousen van het uittenue zijn ook legergroen met aan de bovenkant twee witte lijnen en op het midden de naam van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Emmen voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pena, Bijl, Araujo, van Ooijsen, Hilterman, Vlak, La Torre, Veldmate, El Azzouzi en andere spelers.

FC Emmen voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van FC Emmen zijn alleen te koop in de clubshop of retailers in Drenthe. Wil je andere voetbalshirts van het seizoen 2021-2022 kopen? Check het exclusief in deze WINKEL!

FC Emmen thuisshirt 2021-2022

FC Emmen uitshirt 2021-2022

Detail FC Emmen uitshirt 2021-2022

Bron afbeeldingen: fcemmen.nl