FC Emmen voetbalshirts 2020-2021

FC Emmen en kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe FC Emmen voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt het team van trainer Dick Lukkien de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is het Hummel kledingsponsor van de Drentse club. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds de zomer van 2019 en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

FC Emmen thuisshirt 2020-2021

Het FC Emmen thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoenw eer het iconische design. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door de brede witte band over het midden van het tenue. Verder is het thuisshirt dit seizoen uitgerust met een V-hals. De chevrons (de trademark tekens van Hummel) zijn dit jaar aan de zijkanten van het tenue geplaatst. Een ander detail bevindt zich op de schouders van het tenue. Hier bevindt zich een witte band, geflankeerd door twee zwarte lijnen. In dit gedeelte is het wapen of de vlag vna Drente verwerkt. De binnenkant van de kraag van de FC Emmen voetbalshirts bevat de tekst: ''Wie döt mij wat'', uit het nummer ''Op Fietse'' van de Drentse band Skik. Het thuistenue van FC Emmen wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode chevrons van Hummel. Op de shorts staan ook de logo's van de club en het Deense sportmerk. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een print van de Drentse vlag.

FC Emmen uitshirt 2020-2021

Het FC Emmen uitshirt 2020-2021 is dit jaar blauw en bevat een verticale rode en witte lijn over het midden van het tenue. De band aan de onderkant van de mouwen is ook rood en verder bevat het uittenue van Emmen een ronde hals. Het logo van Hummel staat op beide tenues op het midden van de borst en de linkerborst bevat het logo van de club. In de nek bevindt zich een label in de clubkleuren van FC Emmen met daarbij de tekst: ''#HIERKOMIKWEG. De chevrons van Hummel op de schouders zijn wit. Het FC Emmen uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een rode band. De kousen zijn ook blauw met aan de bovenkant ook een print van de vlag van Emmen. FC Emmen heeft momenteel nog geen hoofdsponsor. De bekendmaking van de nieuwe shirtsponsor wordt op korte termijn verwacht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Emmen voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bijl, Tibbling, Jansen, Laursen, Sidibe, Aurojo en nog meer spelers.

FC Emmen voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van FC Emmen zijn alleen te koop in de clubshop of retailers in Drenthe. Wil je andere voetbalshirts van het seizoen 2020-2021 kopen? Check het exclusief in deze WINKEL!

FC Emmen thuisshirt 2020-2021

FC Emmen uitshirt 2020-2021

Bron: FC Emmen.nl