20 augustus 2017

FC Emmen voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van FC Emmen zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Beltona en de Drentse club. In deze nieuwe shirts speelt FC Emmen de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Beltona is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van het merk en volgt Robey op, welke sinds 2015 aan de club verbonden was. Beide partijen tekenden een contract voor meerdere seizoenen. Beltona is al een aantal jaren niet meer gezien geweest in het Nederlandse profvoetbal, maar was in het verleden wel kledingsponsor van clubs als Heracles Almelo, Telstar, FC Den Bosch, NAC Breda, RKC Waalwijk en FC Dordrecht. Check hieronder de details van het nieuwe FC Emmen thuisshirt, dat verschillende unieke details bevat.

Het nieuwe FC Emmen thuisshirt heeft het iconische design. De body van het shirt is wit en verder bevat het shirt rode mouwen en zijn ook de zijkanten van het tricot rood. Verder bevat het shirt een diagonale rode kraag met een subtiele lijn. Deze toelopende kraag loopt over in een y-hals met twee knoopjes. Op de linker borst van het shirt prijkt het logo van de plaatselijke FC en de andere borst bevat het logo van Beltona. Hoofdsponsor Noordlease, sinds 2016 de shirtsponsor van de club, versiert het midden van het shirt. De onderkant van de achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk de vlag van de provincie Drenthe. De club zegt hierover het volgende over: ''Omdat de club trots is op onze mooie provincie en niet alleen Emmenaren en de wijde omgeving, maar héél Drenthe wil vertegenwoordigen én verbinden! Even trots heeft de enige Drentse betaald voetbalclub ook nog eens het logo prachtig en opvallend verwerkt in de ringen van de voetbalkousen.FC Emmen als de club van alle Drenten!''

Het nieuwe FC Emmen thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Het uitshirt van FC Emmen is dit seizoen geheel zwart met een aantal witte accenten. Verder bevat dit shirt een klassieke henley collar. Eerder dit jaar schreef de club een competitie uit, waarbij de fans de mogelijkheid hadden een nieuw uitshirt te kiezen uit drie verschillende ontwerpen. 

Het shirt van FC Emmen is alleen te koop in de clubshop of retailers in Drente. Wil je andere voetbalshirts van het seizoen 2017-2018 kopen? Check het exclusief in deze WINKEL!