2 juni 2016

FC Emmen voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe shirts van FC Emmen zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Robey en de club uit het noorden van het land. In deze nieuwe shirts speelt FC Emmen de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2016-2017. De thuiswedstrijden van de club worden gespeeld in de JENS Vesting in Emmen. FC Emmen speelt komend seizoen met een nieuwe shirt- en hoofdsponsor op het shirt. Vanaf komend seizoen zal Noordlease niet meer op de achterkant van de shirts prijken, maar op de voorkant van het shirt. Noordlease stond sinds 2015 al op de achterkant van de shirts van FC Emmen en zal zeker de komende twee of drie seizoenen op de voorkant van het shirt prijken. De vorige hoofdsponsor, Q&S, en Emmen hebben afscheid van elkaar genomen. Hieronder bespreken we het design van het thuisshirt en uitshirt van FC Emmen voor 2016-2017.

FC Emmen thuisshirt 2016-2017

Het FC Emmen shirt wordt zoals altijd gekenmerkt door het brede witte verticale vlak over het midden van het shirt. Verder is het shirt overwegend rood. Zo zijn de zijkanten van het shirt rood, evenals de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een witte bies en ook de v-hals is wit. Het shirt is bovendien uitgerust met een klassieke opstaande kraag. Kledingsponsor Robey versiert de rechter schouder en bovendien zijn de trademark tekens van het Nederlandse voetbalmerk te vinden op de mouwen. Robey is sinds 2015 kledingsponsor van de club uit Drente. De nieuwe hoofdsponsor Noordlease prijkt op het midden van het shirt en de anderkant van het shirt bevat het embleem van Privélease. De witte baan loopt ook door tot over de achterkant van het nieuwe shirt. Het nieuwe thuistenue van de plaatselijke FC wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten. Check hieronder de foto's.

FC Emmen uitshirt 2016-2017

FC Emmen en Robey hebben ook het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 gelanceerd. Dit uitshirt is overwegend zwart en bevat hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een v-hals in het wit en bovendien bevat het shirt een opstaande kraag. De logo's van Robey, Noordlease en de in 1925 opgerichte club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe tenue van de club die getraind wordt door Dick Luckien, wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder ook de foto's van de nieuwe uitshirts van de club die afgelopen seizoen als zevende eindigde in de competitie.

De nieuwe FC Emmen voetbalshirts kan je vanaf juli 2016 in de fanshop van de club. Als deze shirts ergens online te verkrijgen zijn, hebben we weer nieuws! 

Fc -emmen -thuisshirt -2016-2017

Fc -emmen -shirt -uit -2016-2017