FC Emmen voetbalshirts 2019-2020

FC Emmen en de nieuwe kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 afgelopen weekend officieel gelanceerd. In mei maakte de club bekend dat het een contract heeft getekend met het Deense sportmerk Hummel en dus afscheid neemt van Beltona. Beltona was sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de Drentse club. Met Hummel kwam FC Emmen een contract voor drie seizoenen overeen, waardoor het sportmerk in ieder geval tot de zomer van 2022 verantwoordelijk is voor de productie van de FC Emmen tenues. In de nieuwe voetbalshirt speelt Emmen de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2019-20. Check!

FC Emmen thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Emmen thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische desgin. Het voetbalshirt is aan de zijkanten rood en over het midden van het tenue loopt een brede witte band. Het voetbalshirt van het keurkorps van trainer Dick Lukkien is verder uitgerust met een ronde hals in het rood/wit en over de schouders loopt een witte taping. In deze taping zijn zes rode sterren verwerkt. Deze zes sterren zijn, evenals de print van het kasteel van Coevorden, een verwijzing naar de vlag van de provincie Drenthe. De Hummel trademark tekens zijn in het wit aan de zijkanten van het voetbalshirt verwerkt en op het midden van de borst staat het logo van het sportmerk. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club met daarboven het seizoen 2019-2020. Op het midden van het thuisshirt van FC Emmen staat het logo van hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten de rode chevrons van Hummel. De kousen zijn wit en bevatten een print van de vlag van Drenthe net boven het midden.

FC Emmen uitshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Emmen uitshirt voor 2019-2020 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door een design van dunne, flitsende, horizontale, grijze en zwarte strepen. De mouwen van het tenue zijn geheel zwart en het uitshirt is uitgerust met een rode taping met daarin de zes sterren en het kasteel van Coevorden. Ook het uitshirt van Emmen heeft een ronde hals in het rood/wit en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De Hummel chevrons staan in het rood op de zijkanten van het tenue en de logo's van de club, Hummel en hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn ook zwart en bevatten ook weer een print van de Drentse vlag in het rood.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Emmen tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Burnet, Anco Jansen, Bijl, Arias, Slagveer en andere spelers.

FC Emmen voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van FC Emmen zijn alleen te koop in de clubshop of retailers in Drenthe. Wil je andere voetbalshirts van het seizoen 2019-2020 kopen? Check het exclusief in deze WINKEL!

FC Emmen thuisshirt 2019-2020

FC Emmen uitshirt 2019-2020