25 mei 2022

Engeland vrouwen voetbalshirts 2022-2023

De nieuwe Engeland vrouwen voetbalshirts 2022-2023 zijn vandaag officieel gepresenteerd door Nike en de Engelse voetbalbond met het motto ''We Are England''. Deze tenues worden door het Engels vrouwenvoetbalelftal gedragen tijdens het EK. Van 6 juli tot 31 juli 2022 vindt het EK vrouwenvoetbal in Engeland plaats! Het elftal van Sarina Wiegman neemt het in de poulefase van het EK op tegen Oostenrijk, Noorwegen en Noord-Ierland. De nieuwe tenues worden bovendien gedragen tijdens de kwalificatie-en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK in 2023. Nike is verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Engeland vrouwen. Sinds 2013 heeft het Amerikaanse sportmerk een samenwerking met de Engelse voetbalbond.

Engeland vrouwen thuisshirt 2022-2023

Het Engeland vrouwen thuisshirt is een eerbetoon aan iedereen die heeft bijgedragen aan het vrouwenvoetbal in het land. Het voetbalshirt is natuurlijk overwegend wit en bevat een all-over print van diagonale en hoekige lijnen. Deze lijnen vormen samen een design van geslepen diamanten, verwijzend naar de speelsters van '''The Lionesses.'' Een ander opvallend detail op de Engeland vrouwen voetbalshirts zijn de logo's van Nike en de FA. Deze zijn turquoise en hierin is een glimmend/iriserend effect verwerkt. Wanneer je licht op deze logo's schijnt, verschijnen de kleuren van de regenboog. Het thuisshirt van het Engels vrouwenvoetbalelftal bevat verder een ronde hals. De binnenkant van de hals van het thuistenue bevat een graphic met daarin het motto van ''The Lionesses.'' De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met een witte taping. Het lijkt er verder op dat dit tenue gecompleteerd wordt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met turquoise accenten. Het Engeland vrouwen thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van de FA en Nike bevat. Deze logo's hebben dezelfde kleuren als op het voetbalshirt. De kousen zijn ook volledig wit en bevatten in het donkerblauw een swoosh en de letters ENG.

Engeland vrouwen uitshirt 2022-2023

Het Engeland vrouwen uitshirt 2022-2023 is volledig rood (ook wel crimson genoemd) en bevat donker rode accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn namelijk donker rood. In de hals en de biesjes is dezelfde print van diamanten verwerkt als op het thuisshirt. Ook de logo's van de FA en Nike op de borst zijn rood. Waar het FA logo normaliter drie leeuwen bevat, heeft deze op de voetbalshirts van het Engels vrouwenteam drie leeuwinnen. Het logo van de FA betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval fel rood/donker rood. In de nek is de naam van het land in een stijlvol lettertype verwerkt: ENGLAND. Ook het broekje en de kousen van het Engeland thuistenue zijn donker rood met fel rode details.

De Engeland vrouwen voetbalshirts bevatten de nieuwste performance technologieën van Nike. De match/authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en ventilatie. De match voetbalshirts vallen alleen wat meer getailleerd, zijn lichter en bevatten extra ventilatiezones op strategische plekken. 

Engeland vrouwen voetbalshirts bestellen

De Engeland vrouwen voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten XXS, XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 116, 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de shirts € 69,95. Het match voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. In de onderstaande winkels kun je de vrouwen voetbalshirts van Engeland ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Engeland vrouwen voetbalshirt direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP

Engeland vrouwen voetbalshirt EK 2022

Engeland vrouwen thuisshirt 2022-2023

Engeland dames uitshirt 2022-2023

Engeland vrouwen uitshirt 2022-2023

Engeland vrouwen voetbalshirts 2022-2023