31 maart 2014

Engeland uitshirt WK 2014-2015

Beide Engeland voetbalshirts voor aankomend WK zijn officieel gepresenteerd door de Engelse voetbalbond FA en kledingsponsor Nike. Dit voetbalshirt zal gedragen gaan worden gedurende de uitwedstrijden op het WK 2014 in Brazilië. Op dit WK is Engeland ingedeeld in poule D met Uruguay, Engeland en Costa Rica. Het Engeland uitshirt zal verder ook worden gedragen gedurende de EK kwalificatiewedstrijden die dienen voor het EK 2016. Het nieuwe Engeland uitshirt lijkt wederom traditioneel rood te worden. Het Engeland voetbalshirt viert de geschiedenis van het nationale Engelse elftal en toont nationale symbolen in een innovatieve vorm. Het rode Engeland voetbalshirt is sinds de gewonnen wereldtitel in 1966 een legendarisch voetbalshirt. Het nieuwe Engeland voetbalshirt moet met vernieuwde design details Engeland laten concurreren op het WK. Het nieuwe Engeland voetbalshirt toont verticale rode krijtstrepen, subtiel doordrenkt met het kruis van St. George op de voorzijde. Dit doordrenkte kruis is echter alleen van afstand zichtbaar.

Het voetbalshirt van Engeland heeft een unieke ronde hals welke ook nog eens een subtiele kleur bevat. De rode krijtstrepen lopen door over de ronde hals om zo het St. George's kruis zo groot mogelijk te maken. Het logo van de FA dat op de linkerborst gedrukt is ook spectaculair. De leeuwen die zich op dit logo bevinden zijn erop geborduurd om zo een glanzend effect te creëren. De witte omlijning van het FA logo zorgt ervoor dat de geborduurde leeuwen nog meer naar voren komen, waarbij UV-licht de geborduurde leeuwen nog meer onder aandacht kunnen brengen. De Nike swoosh van kledingsponsor Nike is op de rechterborst van het Engeland uitshirt 2014-2015 gedrukt. Een volgend detail bevindt zich in de hals. In de binnenzijde van de ronde hals is een driehoek gedrukt welke op zijn beurt rode krijtstrepen bezit. Ook dit creëert het kruis van St. George's. Het Engeland uittenue 2014-2015 wordt gecompleteerd door een wit short. Dit Engeland short bezit op de zijkanten rode strepen. Bovendien staan het logo van de FA en Nike op de shorts. De sokken van het Engeland tenue zijn rood met een witte Nike swoosh. Het Engeland thuisshirt zal voor het eerst in gebruik worden genomen op 30 mei. Dan speelt Engeland vriendschappelijk tegen Peru. Het Engeland uitshirt WK 2014-2015 is te koop bij de online voetbalshop van Subside Sports. Deze voetbalshirts zijn te voorzien van officiële printing van sterspelers als Gerrard, Wilshire, Sturridge, Terry en Rooney en 10% korting. Check hieronder foto's van het nieuwe Engeland voetbalshirt. Subside Sports, het grootste aanbod voetbalmerchandise online.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

Engeland Uitshirt

Engeland Uitshirt 1

Engeland Uitshirt 2

Engeland Uitshirt 3

Engeland Uitshirt 4

Engeland Uitshirt 5

Extra informatie Nike WK voetbalshirts
De Engeland nike  WK voetbalshirts zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle WK landen is gemaakt van recycled polyester. De Engeland voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com