El Salvador voetbalshirts 2019-2021

Umbro heeft ook nieuwe voetbalshirts voor het nationale elftal van El Salvador gelanceerd. Het land plaatste zich voor de Gold Cup en speelt daarom in deze tenues de Gold Cup wedstrijden komende zomer. Het kampioenschap van Noord- en Midden Amerika vindt van 15 juni tot 7 juli plaats in de Verenigde Staten en Costa Rica. Daarnaast speelt El Salvador in de nieuwe voetbalshirts de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. De voetbalbond en Umbro lanceerden zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt.

El Salvador thuisshirt 2019-2021

Het El Salvador thuisshirt voor 2019-2021 is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de zigzagstrepen over het shirt. Deze zijn navy blauw. De mouwen hebben ook een combinatie van deze kleuren en verder is het tenue uitgerust met een v-hals en gevouwen kraag. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft het iconische Umbro design. Deze is wit en hierin is het Umbro logo verwerkt. Op de rechter borst prijkt ook het logo van het Engelse sportmerk en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond, de Federación Salvadoreña de Fútbol/FESFUT. De rechtermouw is ook uitgerust met een vintage badge van de voetbalbond van het land. De achterkant van het tenue is geheel blauw en bevat aan de bovenkant de naam van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte accenten.

El Salvador uitshirt 2019-2021

Het El Salvador uitshirt voor de periode 2019-2021 is geheel wit en bevat een all-over print van ruiten en driehoeken in het zilver over het shirt. Dit design is gebaseerd op de contouren van het logo van Umbro en zagen we eerder al terug op het uitshirt van Jamaica. Ook dit tenue bevat blauwe details. De v-hals is blauw en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. In de bies is ook weer het Umbro logo verwerkt. De logo's van Umbro en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van El Salvador wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van El Salvador, welke gedragen worden door spelers als Denis Pineda, Jaime Alas, Andrés Flores, Óscar Céren en andere sterspelers. Check ook het 3e shirt van El Salvador.

El Salvador voetbalshirt kopen

De nieuwe El Salvador voetbalshirts kun je vanaf medio april/mei bestellen in de onderstaande winkel. Hier vind je ook fan t-shirts om El Salvador mee aan te moedigen tijdens belangrijke wedstrijden. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd

Bestel je El Salvador voetbalshirt altijd in deze SHOP!