24 oktober 2015

El Salvador thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van het nationale elftal van El Salvador voor 2016-2017 is officieel bekend gemaakt door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Mitre. In deze voetbalshirts speelt El Salvador de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland. Het land debuteert in het nieuwe thuisshirt in de wedstrijd tegen Mexico op 13 november. Ook Honduras en Canada zijn met Mexico en El Salvador ingedeeld in poule A van de CONCACAF. Dan het design van het nieuwe El Salvador shirt!

Het nieuwe El Salvador thuisshirt 2016-2017 heeft een vrij simpel design en is overwegend blauw. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de y-vormige hals, welke blauw/wit gestreept is. Dit design komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Mitre en de andere borst is voorzien van het logo van de voetbalbond van het land, de FESFUT (Federación Salvadoreña de Fútbol). Het nieuwe El Salvador thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Check hieronder de foto's van een aantal spelers in het voetbalshirt van El Salvador. Het land, welke gelegen is in Midden Amerika, plaatste zich tot nu toe alleen voor de WK's van 1970 en 1982.

Waar het nieuwe El Salvador voetbalshirt voor 2016-2017 te koop is, is ons niet bekend. Zodra dit wel het geval is, hebben we uiteraard weer nieuws. Het El Salvador COPA retro shirt van 1982, gebaseerd op het WK shirt van dit seizoen, kan je in ieder geval wel kopen voor volwassenen. Dit flitsende retro shirt heeft een prijs van slechts € 49,95 en koop je in de sportfashionshop van Sportus.nl! Directe verzending.

El -Salvador