El Salvador uitshirt 2019-2020

De nationale voetbalbond van El Salvador en kledingsponsor Umbro hebben een nieuw uitshirt voor het nationale elftal van het land uit Midden Amerika uitgebracht. In dit nieuwe shirt speelt El Salvador de wedstrijden in de Concacaf Nations League wedstrijden van 2019-2020 en als het land zich kwalificeert voor de Gold Cup ook de Gold Cup wedstrijden in de zomer van 2019. Dit toernooi vindt van 15 juni tot 7 juli in de Verenigde Staten plaats. Umbro is kledingsponsor van El Salvador en heeft ook voor komend seizoen weer een stijlvol uitshirt gelanceerd. Check hieronder alle details!

Het nieuwe El Salvador uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart en bevat bovendien licht blauwe details, afkomstig uit het thuisshirt van het land. Verder bevat het shirt alle kenmerken van het Umbro template van vorig jaar. Over de mouwen van het shirt is een extra taping aangebracht waarin een rij met Umbro logo’s is verwerkt. Het Engelse voetbalmerk is sinds 2017 kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen. De dubbele diamant van het sportmerk staat ook op de rechter borst. De andere borst bevat het embleem van de voetbalbond van het land, de El Federación Salvadoreña de Fútbol (ES/FESFUT) Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals met een knoopje en aan de binnenkant van de hals staan de coördinaten van het stadion waarin het nationale elftal haar thuiswedstrijden speelt (Estadio Cuscatlán): 13.7942N, 88.8965 W. In de kraag staat ook de bijnaam van het Salvadoraanse voetbalelftal: LA Selecta. Hier prijkt ook een diamant met daarin de naam van Umbro. De tekst aan de binnenkant van de kraag is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van El Salvador en is licht blauw/wit. Het nieuwe El Salvador uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met licht blauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe El Salvador uitshirt van 2019-2020. Helaas kan je dit shirt vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere El Salvador merchandising? Check het exclusief in deze winkel!

e