El Salvador voetbalshirts 2023-2024

De nationale voetbalbond van El Salvador en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe El Salvador voetbalshirt 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal van El Salvador de interlands in de periode 2023-2024. Deze voetbalshirts worden ook gedragen tijdens de Gold Cup, welke van 24 juni tot 16 juli plaats vindt in de Verenigde Staten. Umbro is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de El Salvador voetbalshirts. Het Britse sportmerk heeft sinds 2017 een samenwerkingsverband met de nationale voetbalbond.

El Salvador thuisshirt 2023-2024

Het Umbro El Salvador thuisshirt 2023-2024 is een combinatie van blauw en donkerblauw en bevat een all-over print van bliksemschichten en geometrische vormen. De hals van het voetbalshirt betreft een combinatie tussen een opstaande kraag en V-hals. De kraag heeft dezelfde kleuren als het overige gedeelte van het voetbalshirt en dit geldt ook voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op het midden van de borst prijkt het logo van Umbro in het goud en daaronder staat het logo van de nationale voetbalbond. Het logo van de Federación Salvadoreña de Fútbol (FESFUT) wordt gekenmerkt door de initialen van het land en staat onder het logo van Umbro. De binnenkant van de hals is uitgerust met een taping, waarin de bijnaam van het nationale voetbalelftal staat: ''LA SELECIA''. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt een retro logo van de nationale voetbalbond. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met contrasterende details.

El Salvador uitshirt 2023-2024

Het El Salvador uitshirt 2023-2024 is wit en bevat ook een all-over print. De print heeft wat weg van een doolhof, maar betreft een speciale Maya structuur, die vaak wordt gebruikt in kleding en in de architectuur van de Maya's. De kraag van dit voetbalshirt is navy blauw met een dunne blauwe lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Umbro en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit geldt ook voor alle details. Het El Salvador uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en witte kousen met contrasterende details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Umbro El Salvador voetbalshirts 2023-2024, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Roldán, Hernández, Tamacas, Zavaleta, Henríquez, Cerén, Bonilla, Romero en nog meer spelers. De El Salvador voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de webshop van de nationale voetbalbond. Wil je het nationale elftal aanmoedigen met een goedkoop t-shirt? Check het dan in deze fanshop! 

El Salvador thuisshirt 2023-2024

El Salvador uitshirt 2023-2024