Eintracht Frankfurt draagt gouden 3e voetbalshirt in 2019-2020

Één van de eerste voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 is vandaag al officieel bekend gemaakt. Dit betreft namelijk het nieuwe Eintracht Frankfurt 3e voetbalshirt voor 2019-2020. In dit nieuwe shirt speelt de huidige nummer zes van de Duitse competitie in ieder geval de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden vanaf volgend seizoen. De supporters van de club konden de afgelopen weken stemmen op twee door Nike en de club ontworpen voetbalshirts. Het was een close call. 55% van de ruim 10.000 stemmen ging naar het gouden voetbalshirt en de rest naar het oranje voetbalshirt. De club die haar thuiswedstrijden speelt in de Commerzbank Arena speelt in 2019-2020 haar uitwedstrijden dus in een gouden voetbalshirt. In dit blog bespreken we ook de andere details van het shirt.

Goud Eintracht Frankfurt 3e shirt en tenue 2019-2020

Helaas is de kleur van het nieuwe Eintracht Frankfurt 3e voetbalshirt het enige spannende en opvallende aan het tenue. Het shirt is namelijk geïnspireerd door een standaard template van Nike, namelijk het PARK IV template. Dit template is al jarenlang onderdeel van het assortiment van Nike en heeft dus een vrij simpel design. Het shirt bevat een v-hals en is verder geheel goud. Waar je misschien zou denken dat goud een speciale betekenis heeft voor de club, is dat ook niet het geval. Goud is ook geen onderdeel van de clubkleuren van Frankfurt (Rood en zwart). Het oranje alternatief had wel een connectie met de club. Verschillende fans van de Bundesliga club kleden zich namelijk vaak in het oranje en dit is weer geïnspireerd door de film: ‘’A Clockwork Orange.’’ De rechter borst van het shirt is uitgerust met een zwarte swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Nike is sinds 2014 kledingsponsor van de club en heeft een langjarige deal met Frankfurt. Op het midden van de tenues staat het logo van sponsor Indeed. Het nieuwe derde tenue van Eintracht Frankfurt wordt compleet gemaakt door een goud broekje en gouden kousen. Uiteraard zijn de tenues voor 2019-2020 ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het gouden Eintracht Frankfurt voetbalshirt, dat vanaf juli 2019 wordt gedragen door spelers als Rébic, Joviç, Haller, da Costa, Hasebe en nog meer sterspelers. Check ook de voetbalshirts van dit seizoen.

Eintracht Frankfurt 3e shirt bestellen

Het gouden Eintracht Frankfurt 3e shirt voor 2019-2020 kan je pas vanaf juli bestellen in de onderstaande webwinkel. We verwachten dat het tenue een prijs van € 85,- heeft voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In deze webwinkel kan je je Frankfurt shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in deze winkel  (inclusief officiële bedrukking)

of in deze SHOP