Eintracht Frankfurt heeft een 3e shirt toegevoegd aan de collectie voor 2015-2016. In dit voetbalshirt speelt Eintracht Frankfurt sommige uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende dit seizoen. Het shirt maakte zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Hannover 96 afgelopen weekend. Deze zomer lanceerden Eintracht Frankfurt en Nike al het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor dit seizoen. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014-2015 kledingsponsor van de Duitse club. Dan het design!

Eintracht Frankfurt 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe Eintracht Frankfurt 3e shirt voor 2015-2016 is geheel geel en bevat een ronde hals. Verder heeft het shirt een vrij saai design. Het logo van Nike staat op de rechter borst in het zwart en de andere borst bevat het embleem van de Bundesliga club. Op het midden van het shirt prijkt het logo van hoofdsponsor Alfa Romeo. Het automerk is sinds 2013-2014 verbonden aan de club. Tijdens de Bundesliga wedstrijden prijkt op de rechter mouw de officiële Bundesliga badge. Het nieuwe tenue van Eintracht Frankfurt wordt gecompleteerd door een geel short en gele kousen. Op zowel de sokken als het voetbalbroekje staan uitingen van Nike en de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe Eintracht Frankfurt shirt, waarin sterren als Castaignos, Hasebe, Meier en Zambrano dit seizoen schitteren. Check ook het eerder gelanceerde thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016.

Eintracht Frankfurt shirt kopen

Het nieuwste Eintracht Frankfurt voetbalshirt voor dit seizoen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80 – 85,- en voor kinderen ongeveer € 65,-. Laat ook je voetbalshirt van Eintracht Frankfurt bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Directe levering en gratis verzending.


Koop het Eintracht Frankfurt shirt bij de officiële Eintracht Frankfurt store
of  hier 

Eintracht -frankfurt -3e -shirt -2015-2016

Bron: footyheadlines.com