24 juni 2015

Eintracht Frankfurt voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Duitse club Eintracht Frankfurt zijn vandaag officieel gelanceerd door de Eintracht Frankfurt en Nike. In deze voetbalshirts speelt Eintracht Frankfurt de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het stadion van de club heet de Commerzbank-Arena Eintracht Frankfurt is tijdens het seizoen 2014-2015 als negende geëindigd in de Bundesliga, waardoor het geen Europees voetbal speelt. De club en Nike hebben direct zowel het thuisshirt als het uitshirt gepresenteerd. Het thuisshirt, gebaseerd op de voetbalshirts van het seizoen 1972-1973 heeft een speciaal design en het uitshirt heeft een wat simpeler design. We bespreken beide items in dit blog.

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2015-2016

Hoewel het thuisshirt van Eintracht Frankfurt traditioneel gekenmerkt wordt door de brede rode en zwarte verticale banen over het voetbalshirt, is het thuisshirt van Eintracht Frankfurt voor 2015-2016 overwegend zwart en bevat het dunne verticale lijnen over het shirt. Dit is precies hetzelfde design als het voetbalshirt van Frankfurt tijdens het seizoen 1972-1973 had. Verder is het voetbalshirt van Eintracht Frankfurt uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterkant rood is. De onderkant van de mouwen bevatten ook een subtiele rode lijn. Het logo van Nike staat in het rood op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor Alfa Romeo staat op eht midden van het Eintracht Frankfurt thuisshirt en aan de zijkanten van het shirt loopt een rode strip. Deze strip loopt door tot over het overwegend zwarte voetbalbroekje van de club. Hierop staan ook de logo's van de club. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn geheel zwart met in het rood de swoosh van Nike en daaronder de intialen van de in 1920 opgerichte club.

Eintracht Frankfurt uitshirt 2015-2016

Het Eintracht Frankfurt uitshirt 2015-2016 is overwegend wit en bevat een klassieke zwarte polo kraag. De bies aan de onderkant van de mouwen is zwart, evenals een lijn aan de zijkanten van het voetbalshirt. De logo's van de club, Nike en Alfa Romeo staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het voetbalbroekje van het uittenue is ook wit met een zwarte baan aan de zijkanten. De logo's van het Amerikaanse sportmerk en de Duitse club zijn ook vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het uittenue zijn wit met aan de bovenkant een zwarte band. Ook hierop staat het logo van Nike en de initialen van de club. In de nieuwe voetbalshirts van Eintracht Frankfurt schitteren sterren als Meier, Hasebe en Trapp. Check hieronder de foto's van het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt 2015-2016 en het nieuwe Eintracht Frankfurt uitshirt 2015-2016!

Eintracht Frankfurt voetbalshirt 2015-2016 kopen

De Eintracht Frankfurt voetbalshirts 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in volwassen maten en kindermaten in de officiële Eintracht Frankfurt shop van Unisportstore. De prijs van het voetbalshirt in volwassen maten is € 84,95 en de prijs van het shirt in kindermaten is € 69,95. Check daar binnenkort ook de nieuwe Eintracht Frankfurt trainingskleding. Directe levering en geen verzendkosten. Check ook het overzicht met beschikbare Eintracht Frankfurt producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Eintracht Frankfurt Thuisshirt 2015-2016

Eintracht Frankfurt Uitshirt 2015-2016