Dundee FC voetbalshirts 2022-2023

De Schotse voetbalclub Dundee FC en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Dundee FC voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Schotse Championship en bekerwedstrijden in 2022-2023. Dundee FC eindigde afgelopen seizoen op de laatste plek in de Schotse Premiership en degradeerde dus naar het tweede niveau. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds medio 2019.

Dundee FC thuisshirt 2022-2023

Het Dundee FC thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar een vrij klassiek design. Het voetbalshirt is navy blauw en bevat een design van dunne, horizontale lijnen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een brede hals en opstaande kraag. De kraag is ook uitgerust met twee dunne donkerblauwe lijntjes. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Crown Engineering Services Limited versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat een label, waarin ook het clublabel is verwerkt. In de nek op de achterzijde van het tenue is het oprichtingsjaar van Dundee FC geborduurd: 1893. Het Dundee FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een donkerblauwe band. De kousen zijn donkerblauw met aan de bovenkant een witte band.

Dundee FC uitshirt 2022-2023

Het Dundee FC uitshirt 2022-2023 heeft juist een iets moderner design. Het voetbalshirt is een combinatie van wit en lichtblauw en bevat een all-over print van penseelstreken. Dit design is geïnspireerd door het V&A Museum in de stad, welke bekend staat als een designmuseum. Het Dundee FC uitshirt bevat een V-hals, waarin ook de clubkleuren (navy blauw en wit) zijn verwerkt. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het uitshirt bevat dezelfde details als het thuistenue. Het voetbalbroekje van het uittenue is donkerblauw met een lichtblauwe band aan de onderkant. De kousen zijn wit en bevatten een donkerblauw blok, geflankeerd door twee dunnere lichtblauwe banen.

Zoals alle Macron tenues zijn de Dundee FC voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor verkoeling.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Dundee FC voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Adam, McGinn, mcGowan, Sweeney, Champman, Mullen, Elliott en nog meer spelers. De Dundee FC voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere tenues, check het dan in deze winkel! 

Dundee FC voetbalshirts 2022-2023