23 mei 2017

Dundee FC thuisshirt 2017-2018

Het afgelopen weekend heeft het Schotse Dundee FC en kledingsponsor Puma het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In dit thuisshirt zal de club, welke uitkomt in de Schotse Premiership de thuiswedstrijden in Dens Park spelen. Ook dit jaar speelt Dundee weer op het hoogste niveau van Schotland, dit omdat de club degradatie net wist te onlopen. Het Dundee FC thuisshirt is gebaseerd op het nieuwe Puma 2017-2018 template. We zullen hieronder de details bespreken van het nieuwe Dundee FC thuisshirt voor het seizoen 2017-2018.

Het nieuwe thuisshirt van Dundee FC wordt gekenmerkt door de traditionele kleuren van de club, navy blauw en wit. Het shirt heeft verder een redelijk simpel design. Over de mouwen van het Dundee FC shirt is een witte baan aangebracht welke bestaat uit kleine stippen. Deze wordt op beide kanten op de schouder onderbroken door het logo van kledingsponsor Puma. Dit logo van Puma is ook terug te vinden op de rechterborst. Verder bevat de mouw een witte bies met daaronder een rood detail. Midden op de borst de naam van de trotse hoofdsponsor McEwan Fraser Legal in het wit. Het logo van Dundee FC versiert de linkerborst van het shirt. Het nieuwe Dundee FC thuistenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en zwarte kousen. Het broekje is aan de zijkanten voorzien van een baan bestaande uit stippen. Op de pijpen staan de logo's van de club en van Puma. Op de zwarte voetbalkousen is het Puma logo aangebracht.

Het nieuwe Dundee FC thuisshirt voor 2017-2018 en andere shirts voor 2017-2018 kan je kopen in de onderstaande shop voor volwassenen en kinderen. Directe levering gegarandeerd! Scoor de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 in DEZE SHOP!

Heb je een mening over het nieuwe Dundee FC voetbalshirt? Deel het hieronder!