11 mei 2016

Dundee FC thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Dundee FC shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Schotse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Dundee FC de Schotse Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende dit seizoen in Dens Park, de thuishaven van de club. Het nieuwe shirt werd door de club en PUMA gelanceerd in Vendants Works, het Schotse jute museum. De reden hiervoor is dat het nieuwe shirt een ode is aan de stad. Voor de economie van de stad is textiel een belangrijke factor geweest.

Dundee FC thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Dundee FC thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het shirt. Verder is het tenue uitgerust met een een witte strip over de schouders en mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen is overwegend rood. Daarnaast bevat het shirt een v-hals met een gevouwen kraag. Het logo van kledingsponsor PUMA staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De andere borst bevat het logo van de club en shirtsponsor McEwan Fraser versiert het midden van het nieuwe Dundee FC shirt. Het tenue van de club uit de gelijknamige stad wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten een blauwe strip met subtiele rode lijntjes. De shorts bevatten bovendien de logo's van de club en PUMA. De kousen zijn overwegend navy blauw met een rode band aan de bovenkant. De nieuwe Dundee FC zijn zoals alle tenues uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. In het nieuwe tenue schitteren sterren als Hemmings, Stewart en Harkins. Check ook het nieuwe Dundee FC uitshirt voor 2016-2017

Dundee FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Dundee FC shirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de club. Wil je een nostalgisch voetbalshirt van de Schotse club kopen? Check deze dan in de shop van Sportus.nl. Directe levering gegarandeerd. Of check het overzicht met beschikbare producten van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. 

Dundee -fc -thuisshirt -2016-2017