Dundee FC voetbalshirts 2020-2021

De Schotse voetbalclub Dundee FC heeft inmiddels zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues spelen ‘’The Dee’’ de Schotse Championship en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Macron is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Dundee FC voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van de Schotten en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024.

Dundee FC thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Dundee FC thuisshirt 2020-2021 heeft het iconische design. De body van het tenue is blauw en de mouwen zijn wit met een subtiele, donkerblauwe lijn aan de onderkant. Dit is ook de kleurencombinatie van de ronde hals van het voetbalshirt. Het logo van Macron staat in het wit op de rechterborst en in het donkerblauw op de mouwen. Op de linkerborst prijkt traditiegetrouw de clubbadge en in de nek op de achterkant van het tenue is het oprichtingsjaar van ‘’The Dee’’ verwerkt: 1893. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en navy blauwe kousen.

Dundee FC uitshirt 2020-2021

Het Dundee FC uitshirt 2020-2021 is dit seizoen wit en wordt vooral gekenmerkt door de flitsende, rode en navy blauwe, horizontale strepen over de mouwen. Deze kleurencombinatie komt ook terug in een band aan de onderkant van de mouwen. Het uitshirt is door Macron uitgerust met een v-hals en de logo’s van de club en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook op de achterkant van het thuisshirt prijkt het oprichtingsjaar van de Schotten. Het uittenue van Dundee FC wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met witte logo’s en de kousen van het tenue zijn rood. Ook komend seizoen zijn alle tenues van Macron weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Dundee FC voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf komende zomer gedragen worden door spelers als Berra, McGowan, Hemmings, Crankshaw, Field, Elliot, Dorrans en nog meer spelers.

Dundee FC voetbalshirt bestellen

Het Dundee FC voetbalshirt kun je alleen bestellen in de clubshop van de Schotse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van het seizoen 2020-2021? Check het dan in de onderstaande winkel. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Dundee FC thuisshirt 2020-2021

Dundee FC uitshirt 2020-2021