25 mei 2016

Dundee FC uitshirt 2016-2017

Ook het nieuwe Dundee FC uitshirt voor 2016-2017 is gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Schotse club de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende komend seizoen. De lancering van het nieuw uitshirt van de club volgt een week na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt van de Schotse club. We bespreken het design van het nieuwe shirt kort hieronder.

Dundee FC uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Dundee FC uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne verticale blauwe strepen over het shirt. De blauwe accenten komen ook terug in de brede PUMA T7 strip over de mouwen en schouders. Ook de v-hals van het nieuwe Dundee FC shirt is blauw en verder bevat het shirt een gevouwen witte kraag. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor PUMA in het rood en de andere borst bevat het logo van de club. Shirtsponsor van de club is McEwen Fraser, welke het midden van het shirt versiert. Het nieuwe tenue van Dundee wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne en subtiele witte lijn. Ook de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor zijn vertegenwoordigd op het tenue van Dundee FC. De kousen bevatten zogenaamde hoop design en bevatten brede navy blauwe en witte banen. De nieuwe Dundee FC zijn zoals alle tenues uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. In het nieuwe tenue schitteren sterren als Hemmings, Stewart en Harkins. Check ook het nieuwe Dundee FC thuisshirt voor 2016-2017. 

Dundee FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Dundee FC shirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de club. Wil je een nostalgisch voetbalshirt van de Schotse club kopen? Check deze dan in de shop van Sportus.nl. Directe levering gegarandeerd. Of check het overzicht met beschikbare producten van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. 

Dundee -fc -uitshirt -2016-2017