Duitsland uitshirt 2022-2023

Tegelijkertijd met de presentatie van het Duitsland WK 2022 thuisshirt hebben adidas en de Duitse voetbalbond het nieuwe Duitsland uitshirt 2022-2023 officieel bekend gemaakt. In dit tenue speelt het Duitse voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de Nations League en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK in eigen land gedurende de periode 2022-2023. Tijdens het WK in Qatar speelt ''Die Mannschaft'' tegen Spanje, Japan en Costa Rica in poule E. Het nieuwe tenue wordt bovendien gedragen door het vrouwenvoetbalelftal van Duitsland en alle vertegenwoordigende jeugdelftallen. Waar het nieuwe thuistenue een vrij traditioneel design heeft, heeft het uitshirt juist een modern en dynamisch design.

Duitsland WK 2022 uitshirt

Het adidas Duitsland uitshirt 2022-2023 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de verticale zigzag banen in het bordeaux rood over de voorkant en de mouwen. Deze banen zijn een moderne interpretatie van de letter D van Duitsland en staan symbool voor de dynamische speelstijl van het nationale voetbalelftal. Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een rode baan. Verder is het uitshirt uitgerust met een zwarte V-hals met aan de binnenkant een zwart vlak met rode lijn. Om het tenue een elegante look te geven, heeft adidas ook nog gouden accenten toegevoegd aan het Duitsland uittenue. De adidas strepen op de schouders zijn goud en hetzelfde geldt voor het adidas performance logo op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo. Het logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en dus niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Alle nieuwe adidas tenues bevatten dit logo vanaf nu. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Duitse voetbalbond, de Deutsche Fußball-Bund (DFB). Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue, in dit geval zwart/goud. De gouden sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. De binnenkant van de hals bevat de bijnaam van het nationale elftal (Die Mannschaft) met vier gouden sterren. In de nek op de achterzijde van het uittenue staat de naam van het land: Deutschland.

Het Duitsland uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Ook de logo's van de voetbalbond en adidas op het voetbalbroekje zijn goud. De achterkant van het voetbalbroekje is iets langer. De kousen zijn zwart en bevatten hetzelfde zigzag patroon als op het uitshirt. De adidas strepen op de bovenzijde van de kousen zijn goud en de kousen bevatten ook in het goud de letters van de voetbalbond: DFB.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Duitsland voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues bevatten een speciale 3D structuur en extra ventilatiezones. Bovendien vallen deze tenues iets meer getailleerd en zijn deze lichter. Het materiaal van de voetbalshirts betreft gerecycled polyester (Parley Ocean Plastic), afkomstig van gerecycled plastic in- en rondom oceanen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Duitsland WK 2022 uitshirt, welke vanaf nu tot en met begin 2024 gedragen wordt door de spelers en speelsters van het Duitse voetbalelftal.

Duitsland uitshirt bestellen

Het adidas Duitsland uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het authentic voetbalshirt € 140,- en het replica voetbalshirt € 90,-. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 70,-. Het tenue is bovendien met lange mouwen beschikbaar. De voebtalbroekjes bestel je vanaf € 38,- en de kousen zijn € 22,-. Check ook andere Duitsland merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel het Duitsland uitshirt direct in deze Duitsland fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of de adidas SHOP

of deze fanstore! 

Duitsland uitshirt 2022-2023

Duitsland uitshirt 2022-2023

Duitsland uitshirt 2022-2023