25 november 2021

Duitsland thuisshirt 2022-2023 uitgelekt

De eerste informatie over het nieuwe Duitsland WK 2022 voetbalshirt is uitgelekt via footyheadlines. Dit betreft de informatie over het thuistenue, waarin ''Die Mannschaft'' de WK 2022 thuiswedstrijden speelt, alsook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Het Duitsland thuisshirt 2022-2023 wordt overigens pas medio september 2022 gepresenteerd. Of deze informatie klopt, weten we dus pas over een aantal maanden. Tot die periode speelt het Duitse voetbalelftal in het Duitsland thuisshirt 2020-2021.

Duitsland WK 2022 voetbalshirt bevat gouden accenten

Adidas is in ieder geval weer de producent van de Duitsland voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds de jaren '50 al de kledingsponsor van het Duitse nationale voetbalelftal en het contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2026. Het Duitsland thuisshirt heeft komende jaargang weer het gebruikelijke design. Het tenue wordt natuurlijk weer overwegend wit met zwarte details. Daarnaast werd bekend dat het tenue ook gouden accenten bevat. De kleur goud komt in ieder geval terug in het logo van de Duitse voetbalbond (de DFB) en de vier sterren boven de badge van de Deutscher Fußball-Bund. Waarschijnlijk komt de kleur ook terug in de hals van het tenue. Dit betreft een combinatie tussen een rechte hals en een diagonale opstaande kraag. Naar verluid bevatten de mouwen aan de onderkant een zwarte band, waarin ook een subtiele gouden lijn is verwerkt. Het adidas logo prijkt traditiegetrouw in het zwart op de rechterborst en de adidas strepen zijn waarschijnlijk ook zwart en staan op de schouders van het Duitsland WK 2022 voetbalshirt. Waarschijnlijk bevat het tenue nog meer details, zoals bijvoorbeeld de bijnaam (Die Mannschaft) van het keurkorps van Hans-Dieter Flick in de nek. Dit wordt pas bekend zodra het tenue officieel gelanceerd wordt. Het tenue wordt waarschijnlijk gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas logo's. De logo's van adidas en de DFB op het broekje hebben dezelfde kleur als die op het voetbalshirt. De kousen zijn wit en zijn aan de bovenkant uitgerust met drie zwarte adidas strepen. De kousen bevatten tevens een horizontale gouden lijn.

Een aantal designers is aan de slag gegaan met het mogelijke design van de nieuwe Duitsland WK 2022 tenues. Hieronder kun je daar het resultaat van vinden. Het uiteindelijke tenue zal er echter anders uit gaan zien, maar dat weten we pas in augustus/septemer 2022. Zeker is dat adidas weer de meest recente performance technologieën heeft verwerkt in de voetbalshirts. De voetbalshirts die de spelers dragen zijn voorzien van de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de shirts verwerkt en zorgen ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues getransporteerd wordt. Bovendien hebben deze technieken een ventilerende werking. De authentic/match voetbalshirts vallen daarnaast getailleerder en zijn wat lichter.

Duitsland voetbalshirt bestellen

Het Duitsland WK 2022 thuisshirt kun je vanaf vanaf de officiële lancering komende zomer bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Voor volwassenen is het authentic voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen bestel je het tenue voor € 69,95. Check in de onderstaande winkels ook nog de huidige Duitsland voetbalshirts of andere merchandising! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Bestel je Duitsland voetbalshirt altijd in deze Duitsland fanshop! 

of de adidas SHOP

Duitsland thuisshirt 2022-2023 gelekt