29 augustus 2022

Duitsland thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Duitsland thuisshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de Duitse voetbalbond en kledingsponsor adidas. In deze tenues speelt het Duitse voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden, de Nations League wedstrijden en de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in eigen land. Tijdens het wereldkampioenschap in Qatar speelt het team van bondcoach Hans-Dieter Flick in poule E tegen Spanje, Costa Rica en Japan. Het tenue wordt ook gedragen door het vrouwenvoetbalelftal van Duitsland en alle vertegenwoordigende jeugdelftallen. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor de productie het design van de uitrusting van Duitsland. Het Duitse sportmerk is al sinds de jaren '50 de kledingsponsor van het nationale elftal.

Duitsland WK 2022 voetbalshirt

Het Duitsland WK 2022 thuisshirt heeft veel weg van het traditionele design van het Ajax voetbalshirt. Het tenue bevat namelijk over het midden een verticale zwarte baan. Dit design is echter geïnspireerd door de verticale baan op racewagens. Het design doet bovendien denken aan de verticale baan op het Duitsland uitshirt van 2008. Verder is het Duitsland thuistenue volledig wit en is het afgewerkt met zwarte en gouden accenten. De drie adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen, alsook de baan aan de zijkanten van het tenue. De logo's van adidas en de voetbalbond zijn centraal op de borst geplaatst. Het adidas logo prijkt boven het logo van de Duitse voetbalbond (Deutsche Fußball-Bund/DFB). Dit logo betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk, maar alleen de drie diagonale blokken. Het logo van de voetbalbond betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleur maar is, evenals het adidas logo, geheel in stijl van een aantal kleuren van het nieuwe tenue, in dit geval: zwart/goud. De gouden sterren boven het logo van de DFB verwijzen naar de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. De ronde hals van het voetbalshirt heeft zelfde kleuren als de nationale vlag: zwart/rood/goud. Deze kleuren komen ook terug in een band aan de onderkant van de achterzijde van het Duitsland voetbalshirt. Het tenue bevat ook nog een aantal andere details. De binnenkant van de hals bevat een print van vier sterren met de bijnaam van het nationale elftal: Die Mannschaft. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van het land verwerkt: Deutschland.

Het Duitsland uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De logo's van de voetbalbond en adidas op het voetbalbroekje zijn goud en de achterkant van het voetbalbroekje is iets langer. Dit gedeelte bevat ook weer drie lijnen in de kleuren van de Duitse vlag. De kousen van het thuistenue zijn overwegend wit met aan de bovenkant drie zwarte adidas strepen. De kousen bevatten op het midden een zwart vlak met daarin gouden letters van de DFB. Onder de zwarte band staan nog een rode en gouden lijn.

Zoals alle adidas tenues zijn de Duitsland voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues hebben een speciale 3D structuur met extra ventilatiezones. Bovendien zijn de tenues iets lichter en vallen deze wat meer getailleerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Duitsland WK 2022 thuisshirt, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Kroos, Havertz, Müller, Werner, Rüdiger, Raum, Reus, Musiala, Sané, Kimmich en nog meer spelers of check het Duitsland WK 2022 uitshirt

Duitsland voetbalshirt bestellen

Het adidas Duitsland thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de authentic versie € 140,- en de replica versie € 90,-. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 70,-. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 38,- en de kousen zijn € 22,-. In deze winkels kun je de nieuwe Duitsland tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het Duitsland WK 2022 thuisshirt direct in deze Duitsland fanshop! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de adidas SHOP

of deze fanstore! 

Duitsland thuisshirt 2022-2023

Duitsland thuisshirt 2022-2023

Duitsland thuisshirt 2022-2023